Categories: Stil de viaţă

Lidia Fecioru: ”Soțul meu m-a jignit foarte tare spunându-mi că arăt ca o vacă. Am slăbit 35 kg”

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a oferit dezvăluiri despre un eveniment trist din viața ei, despărțirea de partenerul său de viață.

Lidia Fecioru și-a găsit motivația să slăbească după ce soțul său a jignit-o. În urma acestui episod cei doi s-au despărțit, însă bărbatul a vrut-o din nou de soție după 18 ani.

”Eram super nefericită. Mă simțeam foarte bine în pielea mea, doar că soțul meu m-a jignit foarte tare spunându-mi că arăt ca o vacă într-o rochie în care mă îmbrăcasem.

Într-adevăr arătam ca o omidă, un fel de caltaboș, era o rochie lungă. Și atunci am zis că ”sunt vacă pentru că stau cu tine” pentru că dacă mă iubești, mă iubești așa cum sunt, nu contează altceva.

Și i-am promis că slăbesc și apoi divorțăm. Am slăbit într-un an 35 de kg și am divorțat. Am fost împreună 9 ani. Acum 2 ani m-a cerut de nevastă din nou după 18 ani de la divorț.

Avea o formă de gelozie a lui, nu avea ocupație și asta a fost una dintre cele mai mari probleme la noi, nu s-a adaptat în București. Are meritele lui pentru că a fost un bărbat care și-a asumat înfierea celor doi copii ai mei și pentru asta îl respect” a povestit Lidia Fecioru la podcast cu Andreea Cigolea.

Ceaiul care trebuie băut la începutul primăverii

Lidia Fecioru a vorbit despre o băutură care ridică imunitatea și este liniștitoare pentru sistemul nervos.

Lidia Fecioru a recomandat leacul-minune al primăverii. Bioenergoterapeutul spune că va fi aur pentru sănătate și poate cel mai la îndemână din lume.

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a prezentat un leac ce poate fi aplicat de toată lumea. Este vorba despre ceaiul de cimbru.

Organismul nostru s-a derutat, e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară

„Fiind în perioada cu imunitatea scăzută, ieșim dintr-o iarnă care ne-a dat peste cap, organismul nostru s-a derutat, e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară.

Trebuie să avem grijă să bem ceai de cimbru, să punem mai multe plante: busuioc, cimbru, mentă, plante aromatice, să bem câte un ceiuleț în fiecare seară de plante aromatice.

Va fi liniștitor pentru sistemul nervos, ridică imunitatea organismului, sunt antiseptice, foarte importante” a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Recent Posts

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

3 minute ago

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

o oră ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

2 ore ago

Vestea bună a zilei! Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pe sticlă. Unde îi vom putea vedea din nou și când

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care…

2 ore ago

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale și sănătatea inimii. Lidia Fecioru: „Dimineața și seara, 5 minute”

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale. Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu hipertensiunea…

3 ore ago

Citeste si: