Dr. Laura Ene, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, ce reguli de alimentație ne ajută să ne ferim de probleme digestive și kilograme în plus, de Paște.
Mai sunt câteva zile până la Paște și, pentru mulți dintre noi, un mare prilej de bucurie, pe lângă simbolistica religioasă a Învierii Domnului, este ospățul alături de cei dragi.
Aşa cum este tradiţia, la noi, gospodinele se vor întrece în pregătirea celor mai delicioase preparate, multe dintre ele pe bază de miel, precum friptură, drob, ciorbă. Ei bine, carnea de miel poate fi extrem de periculoasă pentru sănătate, dacă nu este consumată cu măsură, mai ales pentru cei care au ținut post, dar și pentru cei care se știu cu probleme de sănătate, precum cele de ficat, boli cardio-vasculare și, mai ales, de colecist.
Medicul nutriționist Laura Ene ne va spune ce reguli de alimentație să respectăm ca să nu ajungem la spital. Vom afla răspunsuri la întrebări precum:
Cum să combinăm corect alimentele la o masă, ca să nu avem probleme digestive?
La ce să fim atenți când cumpărăm carne de miel și care sunt cele mai sănătoase moduri de a găti această carne?
E mai sănătoasă carnea de ied decât cea de miel?
Ce măsuri de prim-ajutor să luăm, în caz de probleme digestive?
Cum scăpăm rapid de kilogramele acumulate în perioada Sărbătorilor?
Cum aducem colesterolul în limite normale, fără medicamete?
Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…
Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…
Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…
Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…
Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…
Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…