Categories: Stil de viaţă

Ce ne așteaptă în luna mai din punct de vedere numerologic. Un celebru astrolog face anunțul: ”Nu trebuie să ne sperie fiindcă sfârșitul…”

Luna mai este deosebit de importantă pentru felul în care vor continua lucrurile. Poate fi considerată, categoric, un reper sau un punct de resetare. Totul va depinde de cât de corect își va asuma fiecare individ partea de lucrare personală.

Celebrul astrolog Adriana Tudosa a explicat pe îndelete, pe site-ul domniei sale adriana-astro.com încărcătura numerologică și semnificația lunii mai pentru omenire.

Vibratia energetica universala pentru luna mai 2020 =5+4=9. Aceasta vibratie universala marcheaza sfarsitul, incheierea unei probleme spinoase, sortite. Din moment ce 9 poate fi reprezentat ca 3 x 3, acesta denota perfectiunea, puterea divina, implinirea vointei divine.

O luna de vibratie 9 este o luna de bilant, de judecati si finalitati. Dar asta nu trebuie sa ne sperie fiindca sfarsitul deschide tot timpul o usa noua, o cale noua.

Sfarsitul este locul in care incepem altceva. O luna de vibratie noua ne poate pune fata in fata cu presiunea problemelor nerezolvate ale trecutului, care ne trag inapoi.

O usa se inchide, o alta usa se deschide acuma. Dar inainte de a progresa, trebuie sa ne eliberam din punct de vedere emotional, mental sau fizic de acele aspecte care nu mai servesc unui scop si care ne tin legati de un moment care nu mai exista. Acest lucru se realizeaza prin acceptarea trecutului exact asa cum a fost fara a mai ne lasa prinsi de :” daca faceam altfel acel lucru, daca spuneam altceva in momentul respectiv, daca, daca, daca…….”.

Luna 9 aduce transformari semnificative – modificari si imbunatatiri in toate domeniile din viata noastra chiar daca  nu vedem imediat calitatile noilor situatii. Atunci cand trecutul este acceptat cu bune si cu rele, viata noastra devine mai usoara si este mai usor de inteles si de trait.

Cititi continuarea…

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

6 minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

37 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică