Categories: Stil de viaţă

Lună Plină în Leu pe 25 ianuarie. Zodia care are parte de o perioadă norocoasă, mai ales pe plan financiar

Lună Plină în Leu pe 25 ianuarie. Arhetipul Leului este despre autenticitate, curaj, fertilitate și copilul interior. Elementul său fix simbolizează abilitatea naturală de a securiza și stabiliza flacăra eternă a creației, ceea ce merge mână în mână cu dragostea Leului pentru artă, performanță și sărbătoare. Răspândirea bucuriei, veseliei și inspirației este parte a misiunii sale cerești, iar casa astrologică asociată Leului în harta ta este zona vieții unde strălucești cel mai intens. Această casă este condusă, în ultimă instanță, de soare – sursa noastră supremă de energie – deci privește această perioadă ca pe o oportunitate de a-ți evidenția talentele și de a te bucura de strălucirea reflectoarelor.

Cu Soarele în Vărsător, alături de puternicul Pluto, planeta distrugerii, transformării, renașterii și a tot ceea ce este ascuns, această Lună Plină are o componentă umbroasă, chiar dacă se petrece în semnul vibrant al Leului. Axa astrologică a Leului și a Vărsătorului ne reamintește că nu există individ (Leu) fără comunitate (Vărsător), și viceversa. Vărsătorul guvernează totul, de la afacerile comunității tale până la viziunile tale despre viitor, dar cu Pluto în Vărsător, ceva tabu ar putea ieși la lumină în acest proces.

Prima Lună Plină a anului va atinge vârful la 5 grade în Leu pe 25 ianuarie la 12:54 p.m. ET. Așa cum se întâmplă întotdeauna, asigură-te că reflectezi la Luna Nouă în Leu care a avut loc în august 2023 pentru referință în această spirală completă. De asemenea, când iei în considerare recenta intrare a lui Pluto în Vărsător, reflectează asupra perioadei martie-iunie 2023, deoarece aceasta a fost un preview al călătoriei lui Pluto prin acest semn fix de aer. Analizează transformările pe care le trăiești în relațiile sociale și modul în care rolul tău în comunitate se schimbă.

Luna Plină în Leu va forma un pătrar cu Jupiter în Taur – cu stăpâna sa, Venus, acum în semnul pragmatic al Capricornului – aducând conștientizarea valorii personale și a sistemelor tale de valori de bază, în special în ceea ce privește contribuția ta în lume. Venus va armoniza și cu Saturn în Pești, evidențiind nevoia de mai multă stabilitate și limite pentru a obține rezultatele dorite. Cu Mercur alături de Marte, conversațiile pot trece de la pasionate și asertive la încinse și defensive. Fii atent la modul în care îți gestionezi timpul și energia și dacă reacțiile tale izvorăsc din mândrie.

Cum va afecta Luna Plină în Leu fiecare semn zodiacal

Iată la ce poți să te aștepți de la Lună Plină în Leu, în funcție de semnul tău solar, semnul lunii sau ascendent

Berbec

Lasă-ți copilul interior să iasă la joacă. Dacă nu explorezi un hobby nou sau o formă de autoexprimare, probabil aștepți cu nerăbdare să te relaxezi și să te distrezi. Cu Luna în a cincea casă a iubirii, ești chemat să conduci cu inima și să rămâi fidel autenticității tale. Dacă te regăsești brusc punând la îndoială fundamentul unei prietenii sau al unui grup social, nu ignora ceea ce ți se aduce la cunoștință. Același lucru se aplică obiectivelor și eforturilor tale profesionale. Prioritizează-ți valorile și ai încredere în intuiția ta.

Taur

Există o accentuare mai mare asupra casei pe care ai creat-o, sau a celei pe care ești în proces de a o crea. Și cu Luna Plină în a patra casă a familiei, sentimentelor și căminului, Luna evidențiază totul, de la fundamentele tale emoționale la dinamica creșterii tale timpurii.

Dacă te simți ezitant în a trece la conducerea vieții tale personae și în a face ceea ce îți aduce bucurie, gândește-te dacă această atitudine ține de integritate sau de mândrie. Soarele și Pluto descoperă adevăruri ascunse, care pot reflecta aspecte legate de reputație.

Gemeni

Niciodată nu poți fi prea curios sau intuitiv. Dar luând în considerare Luna Plină din ianuarie care planează asupra casei tale a treia a comunicării și împrejurimilor imediate, conversațiile pe care le-ai avea în mod normal într-o zi obișnuită sunt susceptibile să escaladeze. Nu ajută nici faptul că vorbărețul Mercur este în conjuncșie cu Marte, dar în loc să taci sau să comunici cu prudență, această lună te îndeamnă să iei cuvântul. Mai important, influența soarelui și a lui Pluto în Vărsător aduce conștientizarea laturii întunecate a sistemelor tale de valori și a viziunii tale asupra lumii.

Rac

Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai. Prin activarea casei a doua a confortului, finanțelor și valorilor, Luna Plină pune accentul pe tot, de la obiceiurile tale de cheltuit la abilitățile tale de a face bani. Este momentul să consideri dacă investițiile tale au o valoare adevărată și dacă sunt aliniate cu planurile tale de viitor.

Leu

Strălucești sub Luna Plină, așa că profită de această perioadă! Cu toate că te simți la fel de confortabil ca întotdeauna sub lumina reflectoarelor, această lună marchează o perioadă de sărbătoare, finalizare și culminare emoțională. Propriile tale realizări personale și profesionale merită să fie sărbătorite. Jupiter, planeta norocului, aduce extindere și oportunități în viața ta profesională, dar influența lui Pluto în Vărsător ar putea explica de ce îți pui brusc întrebări despre rolul tău într-o anumită comunitate. Reflectă asupra a ceea ce reprezinți în timp ce intri în această nouă identitate.

Fecioară

Ești adesea inhibat când vine vorba de emoțiile tale, dar procesul tău de vindecare necesită o anumită eliberare. Acest lucru este deosebit de semnificativ în contextul Lunii Pline care încarcă a doua ta casă a secretelor, a renunțării, a agendelor ascunse și a tiparelor de autodistrugere. Dacă ți-ai neglijat inconștient copilul interior sau oferi energie care nu este reciprocă, zilele în care îți sacrificai fericirea pentru binele altuia sunt numărate. Din fericire, un nou sistem de credințe și un simț de conștientizare sunt motive de sărbătoare.

Balanță

Când Luna Plină activează a unsprezecea casă a conexiunilor, comunității și libertății individuale, ești încurajat să-ți deschizi inima și să explorezi noi modalități de conectare și implicare atât în comunitatea ta, cât și în restul societății. Indiferent dacă este vorba despre aspecte personale sau profesionale, influența soarelui-Pluto în Vărsător aduce în lumină simultan laturile mai întunecate ale identității tale și ale autoexprimării tale. Aceste aspecte pot include teama de respingere sau nevoia nesatisfăcută de a te revolta împotriva colegilor tăi.

Scorpion

Scoat-ți în evidență talentele. Luna se află în a zecea casă a carierei, autorității și reputației tale publice, ceea ce poate marca finalizarea unui proiect profesional în curs. Desigur, nu ai nevoie de o scuză pentru a sărbători realizările tale recente, dar această perioadă îți oferă oportunitatea să recunoști cât de mult ai progresat de la început. Decizii importante sunt aduse în discuție cu Mercur și Marte în Capricorn, în special în privința rolului tău într-o rețea profesională.

Săgetător

Nu ai ezitat niciodată să privești parteaplină a paharului, dar acest lucru nu înseamnă întotdeauna că ești realist. Luna plină din ianuarie aduce claritate și finalizare în a noua ta casă a educației, legilor și autodescoperirii, evidențiind totul, de la creșterea personală la perspectiva ta nouă descoperită. Luna se va confrunta și cu stăpânul tău ceresc, Jupiter, deci este important să fii modest și să nu îți iei prea mult greutăți pe umeri. Abordarea cu integritate este cheia succesului tău, deci adoptă cu optimism și practicitate această nouă etapă.

Capricorn

Baza relațiilor tale intime se află sub lumina reflectoarelor lunii. Luna în casa a opta, a datoriilor, activelor comune și schimburilor de energie, aduce conștientizare asupra autenticității conexiunilor tale și dacă acestea sunt în acord cu persoana care ești cu adevărat.

Fie că este vorba de aspecte emoționale sau financiare, este important să reflectezi asupra credibilității investițiilor și atașamentelor tale, în special cele bazate pe un sentiment de mândrie. Cu soarele și Pluto în Vărsător, s-ar putea să te confrunți și cu o problemă fundamentală legată de valorile tale de bază și dorința de validare din partea colegilor tăi.

Vărsător

Chiar dacă ești un semn de aer care iubește libertatea, parteneriatele tale au prioritate în acest moment. Cu Luna iluminându-ți a șaptea casă care se ocupă de angajamente, compromisuri și persoane semnificative, un acord contractual ar putea ajunge într-un punct de cotitură, fie în plan personal, fie profesional. În caz contrar, ceva solicită atenția ta deplină sau, cel puțin, o nouă examinare. Soarele și Pluto formează, de asemenea, o conjuncție în semnul tău, ceea ce ar putea vorbi despre rolul tău în comunitate și modul în care s-a transformat.

Pești

Zilele stresante de muncă intensă nu sunt pentru cei slabi de inimă, dar ai trecut cu brio prin această perioadă dificilă. Fie că este vorba de planul personal, profesional sau de obiceiurile tale de sănătate, Luna te îndeamnă să recunoști și să îți sărbătorești curajul și consecvența. Ești arhitectul propriei tale vieți, dar prioritizarea rutinei tale de îngrijire personală este crucială pentru succesul și bunăstarea ta. Acest lucru este valabil în special cu Soarele și Pluto în Vărsător, deoarece s-ar putea să resimți inconștient responsabilitatea de a îndeplini și de a fi de ajutor comunității tale. Asigură-te că nu-ți pierzi echilibrul.

Recent Posts

OMS avertizează asupra unui virus mortal: Provoacă inflamație la nivelul ficatului

OMS avertizează asupra unui virus mortal! Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a transmis printr-un comunicat,…

11 minute ago

Mare atenție, șoferi! Pedeapsă cu închisoarea dacă faceți această greșeală

Mare atenție, șoferi!  Proiect de lege înăsprit pentru șoferi. Pedepse mai mari pentru cetățenii prinși băuți…

41 de minute ago

Amețeli și dureri de cap. Află ce se întâmplă atunci când îți pierzi echilibrul

Amețelile și durerile de cap pot fi simptome ale unor probleme de sănătate care afectează…

o oră ago

Pensia privată: Informatii ulile despre banii românilor de la bătrânețe

Sistemul de pensii private din România a fost introdus în 2008, odată cu crearea Pilonului…

2 ore ago

Sfârșitul lumii este aproape: O clarvăzătoare a dezvăluit data exactă a Apocalipsei și detalii terifiante despre ” Antihrist”

Mhoni Vidente a generat agitație pe rețelele de socializare cu ultima sa predicție despre sfârșitul…

2 ore ago

Citeste si: