Categories: Stil de viaţă

Magazinul cu cristale si bratari barbati iti ofera pietre si cristale pentru sanatatea si bunastare!

De mii de ani, pietrele, cristalele și mineralele au ocupat un loc important în viața noastră. Sunt o parte integrantă a mediului nostru, provin direct de pe sau chiar din Pământ și au caracteristici și proprietăți terapeutice impresionante.

Un cristal sau o piatră oferă energie, are multe proprietăți, și se crede că poate vindeca multe afecțiuni de care poate suferi corpul nostru. Fie că este vorba de a vindeca probleme fizice, spirituale sau psihice, mineralele și cristalele pot oferi un ajutor uimitor acolo unde poate nu ne așteptam. Terapia cu cristale poate fi considerată un tratament neconvențional numit litoterapie.

Există  multe minerale, cristale și pietre, însă în cele ce urmează îți prezentăm câteva dintre ele, ce pot avea virtuți excepționale pentru a-ți îmbunătăți zilnic sănătatea sau starea de spirit. Trebuie purtate cât mai aproape de corp, fie că vorbim de brățări, cercei, pandante, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De fapt, dacă ne uităm în lumea modei, descoperim că tot mai mulți bărbați aleg să poarte brățări cu pietre și cristale. Dar să vedem câteva dintre ele!

1 -Turcoazul este maestrul vindecării. Asigură o bunăstare deosebită organismului și se prezintă ca o piatră ce calmează sistemul nervos. Drept urmare, este potrivit pentru persoanele aflate în depresie sau ce experimentează stări de anxietate. Asocierea acestuia cu un citrin sau un topaz imperial ar întări această luptă contra depresiei. Considerat piatră care asigură legătura energetică dintre cer și pământ, turcoazul a fost venerat ca piatră de protecție și noroc din cele mai vechi timpuri. Piatră a comunicării, ajută persoana care o poartă să-și exprime sentimentele într-un mod direct. Acest mineral ajută, de asemenea, la îmbunătățirea digestiei și a circulației sângelui. Promovează eliminarea toxinelor și ajută la vindecarea infecțiilor plămânilor, ochilor și nasului. Magazinul cu cristale si bratari barbati îți oferă multe produse cu turcoaz.

2 – Moralul tău nu este la cel mai înalt nivel, nu te simți în formă maximă? Granatul roșu te poate ajuta să-ți recâștigi toate abilitățile fizice și psihice. Curajul, puterea, creativitatea vin înapoi cu granatul roșu, care este o piatră puternică. Acest mineral trimite înapoi energii pozitive care te vor ajută să abordezi orice sarcina pe care trebuie să o îndeplinești cu încredere, seninătate și succes.

3 – Universul este presărat cu energii negative, care pot bloca progresul proiectelor tale. Cuarțul hematoid blochează aceste energii acționând ca un scut protector și te ajută să te eliberezi de orice obstacole care te împiedică să mergi înainte. Acest cristal îți permite, de asemenea, să eliberezi toată energia latentă, pentru a te ajuta să îți atingi rapid obiectivele.

4 -Piatră a iubirii necondiționate, cuarțul roz vindecă rănile inimii ajutând-o să-și ofere o nouă oportunitate. Promovează iertarea celorlalți și calmează durerea cauzată de o despărțire. Piatra de cuarț roz te eliberează de toate frustrările cauzate de pierderi, dezamăgiri sau furie excesivă. Simbolizează dragostea, frumusețea și compasiunea, amestecul ideal pentru a experimenta dragostea adevărată.

5 – Piatră de carnelian a fost folosită în Evul Mediu pentru a atrage bani și bogăție. Culoarea să portocaliu-roșu sânge îi conferă și titlul de piatră a celor mai importante dorințe. Reduce energia negativă și permite minții tale să găsească rapid inspirație. O piatră a pasiunii prin excelență, carnelianul face posibilă realizarea celor mai ascunse vise. Oferă motivație, sporește încrederea în sine și aduce bucurie.

6 – În contact cu piatră de cristal de stâncă, totul devine transparent, pur și clar. Piatra oferă protecție prin excelență, eliberează energia și vibrațiile bune care zac latente în tine. O adevărată piatră a bunăstării, acest cristal te ajută să vezi viața cu partea ei bună, ajutându-te să devii conștient de realitate.

7 – Azuritul este o piatră de culoare albastră, recunoscută încă din cele mai vechi timpuri că fiind o sursă de liniște, pace și fericire profundă. Așezat într-o locuință, acest cristal garantează liniștea și armonia familiei. Piatra de azurit îmbunătățește, de asemenea, somnul și, atunci când este plasată direct pe corp, mai ales sub formă de brățară sau pandant, ajută la reducerea stresului și la relaxarea mușchilor.

8 – O piatră a luminii și a fericirii, piatra de citrin simbolizează omul în căutarea unei identități, prin propria lumină. Acest cristal îți permite să te bucuri de fiecare clipă de parcă ar fi un adevărat dar oferit ție de către Divinitate. Îți permite să ții capul sus în fața tuturor încercărilor vieții, să rămâi pozitiv, să vezi totul în ansamblu și mai ales să vezi cât mai departe. Citrinul scade fricile și ajută la controlul emoțiilor impulsive.

9 – Experimentezi lipsa încrederii în sine și o nevoie de energie pentru a încerca noi aventuri în viață? Atunci Aventurinul este piatră potrivită pentru tine. Crește încrederea în sine, ajută la îmbunătățirea stimei de sine și promovează optimismul. Oportunitățile sunt peste tot, trebuie doar să-ți deschizi mintea și să-ți lărgești câmpurile vizuale pentru a vedea dincolo de limite. Piatra cunoscută sub numele de aventurin te poate ajuta în acest sens.

10 – Piatra de shungite este o piatră foarte veche care provine din Rusia. Este un mineral rar, de culoare neagră. Acționează ca un adevărat scut energetic și absoarbe energiile negative din jurul tău. Plasat lângă un computer sau un telefon mobil, neutralizează undele electromagnetice care sunt dăunătoare sănătății tale.

Aceste 10 pietre, minerale și cristale, purtate aproape de corpul tău sau așezate în locuința sau biroul tău pot face adevărate minuni. Încearcă pietrele care se potrivesc situației tale sau, dacă nu, caută pietrele specifice zodiei tale și nu ezită să le folosești din plin potențialul.

Recent Posts

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

1 minut ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

31 de minute ago

Forumul Anual Brunel cu privire la economia și politicile din domeniul sănătății. Impactul consumului de zahăr și de tutun asupra sistemului medical grecesc

Dincolo de discursul intelectual, Forumul anual inaugural Brunel cu privire la economia și politicile din…

36 de minute ago

OMS avertizează asupra unui virus mortal: Provoacă inflamație la nivelul ficatului

OMS avertizează asupra unui virus mortal! Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a transmis printr-un comunicat,…

o oră ago

Mare atenție, șoferi! Pedeapsă cu închisoarea dacă faceți această greșeală

Mare atenție, șoferi!  Proiect de lege înăsprit pentru șoferi. Pedepse mai mari pentru cetățenii prinși băuți…

2 ore ago

Amețeli și dureri de cap. Află ce se întâmplă atunci când îți pierzi echilibrul

Amețelile și durerile de cap pot fi simptome ale unor probleme de sănătate care afectează…

2 ore ago

Citeste si: