Categories: Ştiri sănătate

Matei Rudi are nevoie de ajutor. ”Stau în genunchi pentru viața fiului meu!” – Strigătul DISPERAT al unei mame: ”Fără voi o să-l pierd!”

Matei Rudi are doar un anișor, însă soarta l-a pus la grea încercare. Micuțul a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală și trebuie să înceapă cât mai repede tratamentul pentru ca boala să nu progreseze.

Mama lui Matei nu are liniște nici zi, nici noapte, de când a aflat despre cruntul diagnostic al băiețelului ei. Își dorește să îl ajute cu toată ființa, dar și mijloacele finaniciare sunt puține, de aceea apelează la oamenii de bună credință că să-și poată salva copilașul.

Mi-a fost greu sa fac acest video, mi-a fost greu sa vorbesc… sa imi adun gandurile si sa ma impartasesc cu durerea noastra care in cateva luni ne-a facut sa fim atat de neputinciosi si atat de disperati ca nici un cuvant nici o fraza nu poate descrie ce e in sufletul meu de mama. Cand stii ca viata fiului meu depinde de o suma enorma pentru noi. Matei baietelul nostru de doar 1 an de zile a fost diagnosticat cu tumoare la cap”, ne spune mama lui Matei.

,,Atat de mult vroiam sa spun… dar nu am putut…. imi vine atat de greu sa accept, sa realizez si sa ma trezesc in fiecare dimineata stiind ca trebuie sa incepem de urgenta tratamentul, dar nu putem, banii ne opresc. Dragi prieteni, cunoscuti, viata puiului meu depinde de 109.000 dolari, o suma care m-a facut sa nu mai gandesc,  sa nu mai mananc si pur si simplu sa plang cu copilasul meu in brata. Mi-a tulburat orice speranta…

Doamne, copilul meu la un anisor trebuie sa lupte mai ceva ca unul matur,  realizez cu greu ce scriu, de aceea va implor si nu imi este rusine sa va rog inzecit, ca orice mama indurerata stand la pamant, in genunchi, pentru viata fiului meu sa donati, pentru ca cel mai mult avem nevoie de Dvs, de sustinere si de sprijin care pentru noi inseamna sa ne salvam feciorasul.  E atat de greu sa stii ca viata copilului tau atarna de un fir atat de firav de ata si sa gasesti putere sa bati la usele fiecarui om, sa ajungem la inimile oamenilor care ar dona pentru Matei si 5 lei si 10 lei. Va implor, nu ne lasati, stiu foarte bine ca fiecare avem nevoi, dar vreau sa va rog sa jertifiti un minim cat puteti”.

Pentru a-l salva pe Matei, donează pe: www.caritate.md/donations/din-inima-pentru- matei-rudi

”Ma uit la el cum doarme si simt ca imi ies din minti doar la gandul ca l-as pierde. Doamne, asculta/ma si ajuta-ma. Nu imi lua puiul ca doar pentru el traiesc. Dragi oameni cu suflet mare, ingenunchez in fata voastra si va implor, doar voi aveti puterea sa ma ajutati sa-mi salvez copilasul . Singura sunt neputincioasa.

Mi-as vinde si sufletul, dar nu am cui. Simt ca nu mai rezist. Operatia si tratamentul sunt atat de urgente, orice zi ce trece este un pericol pt puisorul meu. Va implor distribuiti povestea noastra si va rog din inima sa donati cat puteti, si un leu si mai putin, dar va rog auziti-mi durerea de mama. Fara voi o sa-l pierd.

Puteti sa-l ajutati pe Matei aici:  www.caritate.md/donations/din-inima-pentru- matei-rudi

Donatii cu paypal la “ paypal@caritate.md”( specificati pt Matei Rudi)

Recent Posts

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

11 minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

42 de minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

o oră ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra