Categories: Expertul zilei

Medic cardiolog căruia un pacient care a vrut să îi dea o ”ATENȚIE”: Sănătatea omului nu e un excel, nu e un tuns de păr

Dr. Stefan Busnatu le transmite un mesaj pacienților săi car încă mai doresc să practice „fenomenul de șpagă”pe care îl consideră „degradant moral pentru un om care a ales să își dedice viața pentru a avea grijă de sănătatea oamenilor”!

„Sănătatea omului nu e un excel, nu e un tuns de păr, nu e o schimbare de robinet la un calorifer spart… sănătatea omului reprezintă un act de umanitate și de mărinimie făcut de un om despre care consider că are o menire specială”

Dr. Stefan Busnatu  a transmis un mesaj pe conul personal de socializare pentru pacienții care vor să dea atenții medicilor.

„Astăzi am fost extrem de supărat la spital în urma unui consult efectuat unui pacient, care din păcate a și căzut victimă ocarei mele, ca să spun plastic, pentru că tot insista să îmi dea o atenție”, scrie cardiologul.

„Sistemului nostru care a permis prea mult timp fenomenul de șpagă”

„Și nu e vina lui, pentru că săracul probabil că are formată imaginea asta eronată că trebuie să dea doctorului ceva ca să se asigure că are grijă de el din cauza sistemului nostru care a permis prea mult timp fenomenul de șpagă și atenție oferită personalului medical”, mai spune medicul.

Sănătatea oamenilor

„DRAGII MEI, NU ÎL MAI PRACTICAȚI! E un fenomen pe care nu îl tolerez și pe care îl consider degradant moral pentru un om care a ales să își dedice viața pentru a avea grijă de sănătatea oamenilor și care a depus pentru asta și un juramant când a finalizat Facultatea de Medicină – Jurământul lui Hipocrate.
Sănătatea omului nu e un excel, nu e un tuns de păr, nu e o schimbare de robinet la un calorifer spart… sănătatea omului reprezintă un act de umanitate și de mărinimie făcut de un om despre care consider că are o menire specială”.

Nu mai faceți astfel de gesturi care nu fac decât să mă jignească

„Prin urmare, pentru că știu că foarte mulți dintre cei care mă urmăriți îmi sunteți și pacienți, vă rog să nu mai faceți astfel de gesturi care nu fac decât să mă jignească, și totodată nu îl mai faceți nici în alte medii pentru că în acest fel veți menține fenomenul și va fi greu să ajungem la o stare de normalitate.
Din grijă pentru inima ta!”, a conchis medicul cardiolog Ștefan Busnatu.

 

Recent Posts

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

28 de minute ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

58 de minute ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

o oră ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

2 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

2 ore ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

3 ore ago

Citeste si: