Categories: Expertul zilei

Medic: „Dacă nu poți pierde în greutate, corpul tău este inflamat. Alimente antiinflamatoare pe care să începi să le consumi URGENT”

Dacă mănânci sănătos și faci exerciții fizice, dar nu slăbești, s-ar putea să existe un motiv. Corpul tău se împotrivește atunci când încerci să slăbești, așa că schimbarea strategiei tale ar putea fi de ajutor.

Medicul Viktor Ivanovik a vorbit pe Tiktok despre unul dintre motivele care te fac să nu pierzi în greutate.

„Dacă nu poți pierde în greutate, atunci corpul tău este inflamat. Iată câteva alimente antiinflamatoare pe care trebuie să începi să le consumi cât mai urgent dacă dorești să slăbești.

Mănâncă fructe roșii de pădure precum căpșuni, zmeură și afine. Sunt bogate în antioxidanți care ajută la reducerea inflamației și la promovarea pierderii în greutate.

Adăugați curcuma la mese. Acest condiment galben conține un compus activ numit curcumină, care are proprietăți antiinflamatorii puternice.

Mănâncă ciocolată neagră de calitate. Ciocolata neagra conține flavonoide, care au efecte antiinflamatorii. Alege ciocolata cu 70% cacao și consum-o cu moderație.

Mănâncă ghimbir. Ghimbirul este cunoscut de mult timp pentru proprietățile sale antiinflamatorii. Adaugă ghimbir proaspăt la toate felurile de mâncare sau băuturi, o băutură răcoritoare de ghimbir pentru a ajuta la reducerea inflamației din corp.

Crește aportul de omega3, acizi grași. Omega3 găsiți in peștii grași precum somon, sardine, si macrou care au proprietăți antiinflamatorii benefice”, a spus medicul pe Tiktok.

@viktor.ivanovikPentru sănătate 🇲🇩🤝🇷🇴♬ Summertime Sadness (Wren Remix) – Wren

5 variante populare de mic dejun pe care e musai să le eviți

Medicul Viktor Ivanovik a dezvăluit care sunt cele 5 variante populare de mic dejun pe care e musai să le eviți daca își dorești să rămâi sănătos.

„Trebuie să vă spun cât mai urgent. Micul dejun este cea mai mare escrocherie din lume. Companiile fără scrupule plătesc guvernului pentru a promova produse dăunătoare sănătății dumneavoastră.

Iată 5 opțiuni de mic dejun pe care ar trebui să le evitați dacă doriți să rămâneți sănătoși:

În ceea ce privește laptele de vacă. Laptele de vacă este destinat vițeilor și mai puțin oamenilor. Laptele de vacă nu vă întărește oasele, ci vă provoacă osteoartrită și boli de inimă.

Evitați pastele de ciocolată precum Nutella și alte mărci care sunt pline de ulei de palmier și vă fac să va îngrășați rapid cu 55 pe trimitere de zahăr și nu sunt deloc naturale.

Evitați pâinea albă feliată gata cu geam. Deși gemurile noastre sunt apetisante și atrăgătoare sunt bogate doar în coloranți chimici și zahar. Despre aromatizanți mai bine tac.

Să vă piară gustul de cereale. Toate cerealele, chiar și cele care sunt considerate sănătoase, sunt umplute cu zahăr și gluten. Sunt adevărate capcane omenești! În plus, sunt adesea consumate cu lapte, care formează o combinație explozivă pentru sănătatea ta și corpul tău.”

 

 

Recent Posts

Alertă meteo: Un ciclon devastator urmează să lovească România, după ce a făcut ravagii în țările prin care a trecut

Alertă meteo. Un ciclon puternic se apropie de România, aducând cu el ploi torențiale, descărcări…

6 minute ago

Când sunt necesare suplimente pentru echilibrarea hormonală în premenopauză

Premenopauza le aduce femeilor multe transformări hormonale și provocări, care le influențează starea de bine,…

36 de minute ago

Horoscop 20 mai – 21 iunie. Noi colaborări și șanse de câștig pentru unele zodii

Horoscop 20 mai - 21 iunie. Potrivit horoscopului realizat de Neti Sandu, în această perioadă,…

o oră ago

Vitamine pentru creier recomandate de un neurolog specializat în tratarea bolii Alzheimer

Vitamine pentru creier. Neurologul Robert Love a dezvăluit ce suplimente alimentare ia în fiecare dimineață…

2 ore ago

Pensionarii care primesc 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani

Noua lege a pensiilor aduce vești bune pentru pensionarii cu mulți ani de muncă în…

2 ore ago

Cele mai bune anticoagulante naturale. Fluidizează sângele și ajută la prevenirea cheagurilor

Anticoagulante naturale. Cu toții știm cât de importantă este alimentația sănătoasă atunci când vrem să…

3 ore ago

Citeste si: