Categories: Ştiri sănătate

Medic: Sunt îngrijorat. O bacterie sau un virus ne va ataca

Medic: Sunt îngrijorat. O bacterie sau un virus ne va ataca. „Cei care au fost vaccinați au un declin al intelectului și o schimbare de personalitate”, spune dr. John Ure, medic de medicină de urgență și de familie.

Medicul dezvăluie că după vaccinuri s-a înregistrat o scădere a inteligenței, a reacției la autoritate, dar și a compasiunii, iubirii și căldurii! După cum menționează chiar el, ceea ce îl sperie este faptul că Organizația Mondială a Sănătății a aprobat acum ca toate vaccinurile viitoare să fie tehnologie MRNA, de exemplu fabricarea unui vaccin antigripal cu un purtător MRNA.

Medic: Sunt îngrijorat. O bacterie sau un virus ne va ataca

„Nu faceți greșeala de a nega faptul că ne aflăm în cel de-al treilea război mondial în acest moment. Nu este un război cu gloanțe și bombe, ci mai degrabă unul biologic. Sunt îngrijorat de ani de zile că o bacterie sau un virus ne va ataca. Nu mi-am imaginat niciodată că războiul va fi cu un vaccin.

Și nici nu mi-am imaginat vreodată că oamenii vor sta voluntar la coadă și își vor suflecă mânecile pentru a-l obține.

De fapt, nu este vorba deloc de un vaccin, ci de o combinație de substanțe care îți vor schimba permanent structura genetică. De asemenea, s-a raportat că vaccinarea nu împiedică pe cineva să facă Covid și nici nu prezintă o îmbunătățire a procesului de vindecare.

Am început să mă îngrijorez că există o problemă reală atunci când am vorbit cu oamenii și mi-au spus că familia și prietenii lor au deviații de comportament. Pur și simplu se comportau diferit. Abilitatea lor de a gândi și de a procesa informații în rezolvarea problemelor era redusă. Am observat aceste schimbări la persoanele pe care le cunosc și care se comportă anormal.

De asemenea, sentimentul de bază de iubire, compasiune și căldură dispăruse. Am afirmat anterior că suntem ființe electrochimice.

Se pare că aura care îi înconjoară pe cei inoculați a fost distrusă. Când îmbrățișezi pe cineva care a fost vaccinat, există un sentiment de răceală și indiferență în locul căldurii și a sentimentelor plăcute pe care le aveai înainte. Am căutat în literatura de specialitate pentru a afla exact ce se transferă de la cei vaccinați la cei nevaccinați, dar până acum nu am reușit să descopăr ce se întâmplă. (…)

Reacție a anticorpilor la vaccin

M-am referit anterior la o reacție a anticorpilor la antigenul vaccinal. Un antigen este orice invadator străin din organism. Un fragment ar putea fi numit antigen.

În acest caz, însă, antigenul este proteina spike care codifică ARNm vaccinal. Cu alte cuvinte, fiecărei persoane care a primit vaccinul i-a fost injectată în organism o mică parte din coronavirus. Aceste proteine spike călătoresc prin fluxul sanguin și sunt atașate de peretele interior al vaselor de sânge.

Atunci când aceste antigene sunt detectate, se dezvoltă o reacție de anticorpi. Împreună cu aceasta se dezvoltă o cataractă care este soră cu cataracta de coagulare și se dezvoltă un cheag de sânge.

Acum există o problemă reală

Se numește multifocală pentru că apare în mai multe locuri, iar când se formează cheagurile atunci țesutul alimentat de microcapilare moare. Acest lucru se numește necroză tisulară și se răspândește prin țesut.

Înțelegeți că acest lucru apare în toate organele și țesuturile corpului, dar pentru acest articol mă concentrez asupra creierului și inimii.

În creier, atunci când aceste zone necrotice se dezvoltă, se observă schimbări la nivelul individului, cum ar fi în cazul bolii Alzheimer și al demenței senile.

Au fost comparate cu schimbările observate la persoanele care au fost supuse anterior unui tratament medical macabru, cum ar fi lobotomia, terapia cu electroșocuri sau terapia cu șocuri cu insulină. Pentru a vedea efectele terapiei cu electroșocuri, puteți viziona filmul „One Flew Over The Cuckoo’s Nest”.

Lobotomia era efectuată prin împingerea unui pachet de gheață în partea superioară a orbitei fiecărui ochi și apoi prin rotație. Lobii frontali au fost grav și permanent afectați.

Terapia prin electroșocuri a constat în plasarea unui electrod de fiecare parte a joncțiunii dintre lobii temporali și frontali și apoi în trecerea unor cantități mari de curent electric prin creier. Acest lucru a dus la ștergerea multor amintiri, iar indivizii au pierdut o mare parte din dragostea și compasiunea pe care o au în mod normal.

Terapia de șoc cu insulină se făcea prin administrarea unei persoane a unor cantități mari de insulină până când se inducea o comă, iar apoi persoana era recuperată prin administrarea de zahăr. Când își recăpătau cunoștința, aceștia erau bucuroși că sunt în viață, dar deveniseră persoane foarte docile, cu o personalitate complet schimbată.

Oricine a urmărit această așa-zisă pandemie și-a dat seama că peste 1000 de atleți din toate sporturile au căzut morți în timp ce desfășurau o activitate viguroasă. Acest lucru este cauzat de afectarea inimii într-un mod similar cu cel al creierului.

Patologii au arătat în lamelele celor decedați vaccinați la autopsie că există țesut necrotic multifocal, precum și țesut cicatricial fibros. De asemenea, au fost vizualizate și proteine spice. Aceste inimi frânte sunt ireparabile, potrivit Pro News.

Organizația Mondială a Sănătății a aprobat ca vaccinurile să fie tehnologie MRNA

Un alt aspect înfricoșător, este că Organizația Mondială a Sănătății a aprobat acum ca toate vaccinurile viitoare să fie tehnologie MRNA, de exemplu realizarea unui vaccin antigripal cu un vector MRNA.

Cercetările mele au scos la iveală faptul că Bill Gates a trecut pe locul al doilea ca susținător al OMS. (…)

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

o oră ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

2 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

3 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

4 ore ago

Citeste si: