Categories: Ştiri sănătate

Moarte năpraznică pentru o controversată cântăreață româncă. Fanii ei sunt în șoc: ”Ultima fotografie e în locul în care și-a aflat sfârșitul…”

Moarte neașteptată în showbiz-ul autohton. O controversată cântăreață de la noi și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină.

Fanii săi sunt în șoc. Cântăreața de muzică pop Anca Pop, cunoscută după numele de scenă „Shamanca” , în vârstă de 34 de ani, a murit într-un accident rutier după ce a plonjat cu mașina în Dunăre.

Tânăra s-a stins din viaţă după ce a căzut cu maşina în Dunăre, la Sviniţa. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Anca Pop ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a plonjat în apă, nereuşind să se salveze.

Anca Pop mergea acasă la părinţii ei, în Moldova Veche, iar la un moment dat ar fi derapat şi ar fi ieşit de pe şoseaua care nu era mărginită de parapete de protecţie.

Se pare că tânăra a pierit înecată, încercând să iasă din maşina scufundată, fără ca cineva să-şi dea seama de accident. Trupul fără viaţă a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră.

„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de URgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei ORşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Fanii artistei sunt în stare de soc, mai ales după ce au văzut ultima imagine postat de aceasta pe Instagram: „Deci nu se poate asa ceva…. sa puna o asemenea poza si sa moara inecata chiar in dunare.. fara cuvinte.. piele de gaina…”

Anca Pop s-a născută pe 22 octombrie 1984 la Moldova Nouă. Cântăreața și-a lansat primul album pe 12 iulie 2017 în Japonia. Acesta include piese precum „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

40 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică