Categories: Ştiri sănătate

Monica Pop: aceste două obiceiuri provoacă boala la români! Din această cauză sunt locurile la ATI pline!

Monica Pop: aceste două obiceiuri provoacă boala la români! Medicul oftalmolog Monica Pop a criticat strategia autorităților de gestionare a pandemiei într-un mesaj postat pe rețelele sociale. Aceasta atrage atenția că știrile alarmante și veștile mai puțin plăcute, duc la scăderea imunității românilor.

Cadrul medical subliniază că se vorbește mult prea mult despre victimele coronavirusului, nefiind prezentate și cazurile, mult mai multe, de oameni care au reușit să învingă boala.

„Stresul și depresia scad mult imunitatea, se știe!

Exact asta se întâmplă dacă se vorbește doar de gravi în ATI și de morți! Fără speranțe???! Despre externați, și vindecați, nimic, nici un cuvînt???!!! Deși ei sunt marea majoritate, se știe bine!

Strategie greșită! Oamenii vor crede că mor cei mai mulți! Descurajați mult și zdruncinați încrederea în spitale! Se vor îmbolnăvi mai mulți așa! Lăsați medicii să-i salveze!

Aceasta atitudine nu aduce nimic bun! S-a constatat vreo imbunătătire de cind se spune  peste tot doar  despre stari grave si decese??!! NU E DELOC BINE PT OAMENI! E UN FEL DE GENOCID DE  SUFLETE! SPERANTE IOC?Asta se vrea?!,”a postat Monica Pop pe Facebook.

Monica Pop se numără printre semnatarii unei scrisori deschise adresate tuturor autorităților din România, printre care și președintelui Klaus Iohannis, prin care se cere suspendarea tuturor restricțiilor impuse de guvern pentru stoparea răspândirii infecției de coronavirus.

Mai mulţi medici, printre care Monica Pop, Răzvan Constantinescu, Adina Alberts, precum şi farmacişti şi stomatologi, au lansat o scrisoare deschisă în care cer preşedintelui Klaus Iohannis, parlamentarilor şi guvernanţilor ”încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, calificând drept greşită strategia de combatere a pandemiei. Senatarii scrisorii critică obligativitatea purtării măştii în aer liber, monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine şi solicită anularea interdicţiilor de circulaţie, întreruperea promovării vaccinurilor anti-Covid

Recent Posts

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

6 secunde ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

30 de minute ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

o oră ago

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

2 ore ago

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat, spun oamenii de știință

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat. Noi cercetări…

2 ore ago

Citeste si: