Visul oricărui gurmand e să mănânce dulciuri fără să se îngrașe. Ei bine, acest lucru e posibil dacă știi cum să prepari deserturile. Un exemplu e această negresă delicioasă care nu conține pic de zahăr sau făină.
Ingrediente blat:
Ingrediente crema:
Topping:
Metoda:
Am pus alunele, fulgii de ovaz in blender si am procesat, nu foarte fin; cam jumatate din marimea bobului de orez.
Am adaugat curmalele, untul de cacao topit si am procesat din nou.
Compozitia obtinuta am intins-o in tava de silicon , de 18×18 cm si am lasat-o in congelator pana cand am facut crema.
Pentru a obtine crema am pus toate ingredientele in blender (nucile, alunele, curmalele, cacao, untul de cacao, sare, miere) si am procesat pana cand am obtinut o crema densa cu miros intens de cacao
Crema obtinuta am intins-o peste blat, iar deasupra am presarat nucile si alunele maruntite grosier.
Am lasat prajitura 30 minute la congelator pana cand s-a intarit, iar apoi am portionat-o.
Negresa se poate pastra in frigider, la o temepratura de 5-6 grade Celsius.
Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit. Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în…
Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…
Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…
Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…
Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…
Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…