Categories: Ştiri sănătate

Nostradamus: previziune terifiantă pentru 2022 despre invazia Rusiei

Confruntarea dintre Rusia și Ucraina a început deja și Nostradamus a prezis un al treilea război mondial. Aflați exact care a fost predicția ghicitorului francez care a zguduit oamenii din întreaga lume.

În ultimele zile, atenția lumii s-a concentrat asupra Ucrainei și Rusiei, din cauza tensiunii mari și a declanșării războiului între cele două țări.

Este posibil ca mulți să fi crezut că este imposibil să asistăm la un episod militar de o asemenea amploare, dar pentru Nostradamus acest episod nu ar fi o noutate, deoarece în cadrul previziunilor sale pentru 2022 există un război și lucrul curios și îngrijorător este că majoritatea predicțiilor sale s-au adeverit de-a lungul anilor.

CE SE INTAMPLA IN UCRAINA SI RUSIA?

Pentru a înțelege predicția terifiantă, este necesar să ne punem la punct cu privire la ceea ce se întâmplă în Europa. Până acum se știe că Vladimir Putin, președintele Rusiei, a lansat un atac și o invazie a Ucrainei printr-o „operație militară specială”.

Invazia a început în regiunea Donbas, care se află la estul Ucrainei, și a ajuns și a traversat deja Kievul, capitala țării în cauză.

Au loc explozii în diferite zone ale regiunii, alături de atacuri asupra bazelor militare din Ucraina. Pompierii și polițiștii locali luptă pentru a reduce focul și pentru a salva toți civilii pe care îi găsesc.

Se știe că sunt deja peste 350 de civili ucraineni morți. La aceasta se adaugă și disperarea oamenilor de a se aproviziona cu alimente și combustibil, în timp ce alții nu au ezitat să-și facă bagajele și să încerce să fugă din țară.

Acest conflict își are originile în urmă cu mai bine de 30 de ani, după dizolvarea Uniunii Sovietice (acum numită Rusia) în 1991. Din acea dizolvare au ieșit mai mulți independenți și unul dintre ei a fost Ucraina. Fiind independentă, Ucraina a cerut aderarea la Organizația Tratatului Atlanticului (NATO), dar Rusia nu a permis acest lucru, întrucât, intrând în Ucraina și în alte țări care au părăsit Uniunea Sovietică, Rusia ar pierde acea influență pe care o menține în continuare asupra acestor țări.

Totul s-a înrăutățit de când în estul Ucrainei au apărut adepții ruși, numiți pro-ruși și de aceea Putin a mobilizat trupe militare spre granița cu Ucraina și a folosit acel devotament al unor cetățeni drept scuză pentru a invada locul și a apăra „dreptul și decizia” localnicilor de a forma o republică independentă, în ciuda faptului că aparțin pământului ucrainean.

NOSTRADAMUS ȘI PREVIZIUNEA SA PENTRU 2022

Este important de luat în considerare faptul că Nostradamus a scris în 1555 cartea „Les Prophéties” în care se cunoșteau câteva profeții care s-au împlinit deja. Una dintre profețiile care îi ține pe toți în consternare este cea a celui de-al treilea război mondial care urmează și probabil va fi anul acesta.

„Capul albastru va face ca capul alb să facă rău într-un asemenea grad, încât binele Franței pentru ambii va fi de o asemenea amploare” și „În jurul Marelui Oraș, vor fi soldați găzduiți în câmpuri și suburbii”, a spus Nostradamus.

Potrivit experților, ambele fraze povestesc apariția unui oraș invadat cu mai multă forță în Europa și rezultatul unui război, așa cum s-a întâmplat între Rusia și Ucraina.

De menționat că nu există o dată exactă pentru când se va întâmpla acest lucru, deoarece Nostradamus s-a bazat pe mișcări astrologice și nu pe calendare.

Nu pomenește nici de Rusia, ci de Franța, dar asta pentru că s-a născut în acea țară. Cu toate acestea, profețiile sale s-au potrivit pentru evenimente istorice precum bombele de la Hiroshima și Nagasaki, apariția și puterea lui Adolf Hitler și atacul asupra turnurilor gemene ale Statelor Unite.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

27 de minute ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

58 de minute ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

o oră ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

2 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

2 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra