Categories: Stil de viaţă

O femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal a vrut să-i gătească fiului său o ultimă masă înainte să moară. ”Am mâncat tot la acea cină. Îmi voi aminti pentru totdeauna acele gusturi”

Din cuprinsul articolului

O femeie bolnavă de cancer în fază terminală, care înainte să-și piardă viața a vrut să îi gătească fiului său mâncărurile preferate. Clipul a fost publicat pe o rețea socială din China, săptămâna trecută, de băiatul acesteia, Deng din Dalian, nord-estul Chinei.

Se pare că fiul femeii din China și-a surprins mama, care este cheală și îmbrăcată în pijama, în timp ce pregătea ceea ce avea să devină ultima masă. Aceasta era bolnava de cancer și a murit la scurt timp după apariția imaginilor pe rețelele de socializare.

Potrivit băiatului, mama sa era o persoană puternică și independentă. Ea a fost diagnosticată cu cancer în luna februarie, însă nu a dorit să le spună nimic celor dragi, de teamă că își vor face griji.

”Am mâncat tot la acea cină”

Femeia și-a lăsat fiul să o însoțească la spital pentru tratamentul medical. La câteva zile după cea de-a treia ședință de chimioterapie a mamei sale, băiatul a povestit că mama sa l-a întrebat brusc ce mâncare vrea să mănânce, potrivit sursei citate.

„M-a rugat să merg cu ea la piață. Am cumpărat alge, cartofi și carne. După ce s-a întors acasă, s-a dus la bucătărie să gătească. În timp ce ea gătea în bucătărie, eu stăteam în sufragerie. Nu m-am putut opri din plâns văzându-o din spate. Era deja foarte slabă, dar încă gătea pentru mine. Își găsea cu greu răsuflarea și s-a odihnit mult timp după ce a gătit”, a povestit Deng.

„Gustul a fost același ca înainte. Am mâncat tot la acea cină. Îmi voi aminti pentru totdeauna acele gusturi”, a mai adăugat acesta.

„Moartea nu este sfârșitul iubirii care există întotdeauna, deși sub altă formă”, a scris unul dintre utilizatorii care au văzut clipul.

„Nu fi prea trist. Ea a schimbat doar modul de a te însoți. Ea este vântul care fluieră pe lângă urechile tale. Ea este steaua pe care o vezi pe cer. Ea nu te-a părăsit niciodată și va fi mereu cu tine”, a scris altcineva.

Recent Posts

Ce este pensia socială și de la ce vârstă poți beneficia de acest ajutor

Pensia socială. Știai că poți beneficia de o pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient?…

20 de minute ago

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric și combate guta

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric. Acidul uric este rezultatul descompunerii purinelor în organism.…

51 de minute ago

Se dau 15.000 de lei de la stat pentru aceste categorii de români. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Se dau bani de la stat. Statul oferă ajutoare financiare pentru cuplurile care doresc să…

o oră ago

Alimentul care protejează neuronii și ajută în prevenția bolii Alzheimer

Alimentul care poate preveni boala Alzheimer. Creierul nostru este un organ complex și vital care…

2 ore ago

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție…

3 ore ago

Citeste si: