Categories: Ştiri sănătate

O jurnalistă atenționează motocicliștii: ”Nu face slalom printre benzi și nu fi nesimțit! Strecuratul spre semafor nu e un drept, e o toleranță a șoferului, nu ai moștenit șoseaua de la părinți!”

Jurnalista Sonia Simionov tună și fulgeră pe pagina sa de Facebook, după o situație cu care, invariabil, toți șoferii se confruntă. Atitudinea agresivă a motocicliștilor în trafic. Dacă sunt pe două roți, consideră că este un drept al lor să fie primii și să facă slalom printre benzi cu orice costuri.

Jurnalista pune punctul pe i după ce a fost la un pas de accident. Pe lângă viteză, mai folosesc și invective, fapt care a scos-o pe ziaristă din minți. Manifestul ei vine în întâmpinarea altor șoferi care au altercații zilnice în trafic cu anumiți motocicliști.

Jurnalista Sonia Simionov a mărturisit că a fost la un pas să accidenteze un motociclist, astăzi.

Slalomul printre mașini NU e un drept!

Astăzi am fost mai aproape decât niciodată să „urc” un motociclist în mașină. Peste mine. Prin ușa de la șofer. Eram în coloană, pe loc, banda din mijloc din trei benzi pe sens și am vrut să schimb spre banda trei. Semnal pus, ies deja cu botul mașinii, un șofer îmi face semn că mă lasă și… văd, dintr-o dată, din spatele mașinii mele, în „jaloane”, cum apare un motor sport (eu între benzi deja). Am oprit brusc doar să fiu sigură că nu-l transform în donator. În loc să frâneze, tureaza motorul ft tare (gen: fă, eu vin, dă-te!!!), mă ocolește ft periculos incomodând alte două mașini și fuge! La propriu. În timp ce trecea printre următoarele mașini, în același stil ia o mână, de pe ghidon să îmi arate și o mu*e. Că, na… ce naiba mi-am permis eu să schimb banda când a apărut el, de nicăieri, considerând că „strecuratul” în viteză și slalom este un drept al lui și șoseaua a moștenit-o de la mă-sa!

Știți care e culmea? Că eu sunt șofer motor-friendly. Dintotdeauna. Dar ca să te las trebuie să te văd și să nu vii tare și nici în slalom printre benzi. Ah! Și, poate cer mult, să nu fii nesimțit! Știți, iubitul meu conduce un Harley (e și șofer) și chiar el mi-a zis: „Strecuratul ăsta să ajungi primul la semafor nu e un drept, e o toleranță a șoferului. Dacă îl respecți te respectă și îți face loc. Dacă nu, nu!”

Până la destinația de azi, în aproximativ 45 de minute în trafic, am mai văzut încă cinci motocicliști făcând la fel (am fotografiat doar doi pentru că doar atunci nu eram în mers). P.s. Am văzut și unul care mergea normal.

Suntem tare, dar tare departe de civilizație pe șosele…” a scris Sonia Simionov, pe Facebook.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

19 minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

49 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

o oră ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică