Categories: Stil de viaţă

O zodie este lovită de un val de energie negativă până pe 24 Martie. Urmează ZILE NEGRE!

Mariana Cojocaru afirmă că o zodie are de gestionat un val de energie negativă. Va trebui să scape de ea, deoarece veștile până pe 24 martie nu vor fi tocmai bune.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul pentru zilele următoare. O zodie are nevoie să se reconecteze cu energiile benefice ale Universului, fiindcă lucrurile nu merg bine pentru ea.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, e vorba de Săgetător, care nu are o stare de sănătate tocmai bună. Cei născuți în acest semn zodiacal au neapărată nevoie să elimine energia negativă din viețile lor.

Aceștia au acumulat-o fără intenție și, în plus, de acolo vin anumite probleme de sănătate. De aceea, înainte de 24 martie, ar trebui să facă anumite schimbări.

„Sănătatea vrea să vă conectați sau să vă reconectați la ceva, la energia benefică a Universului. Unii se vor duce să își facă analize. E nevoie de o sursă de energie clasică, cum este partea medicală, alopată sau una care ține de natură.

Sunt secrete ascunse, ca și la Scorpion. Este esențial să eliminați energia negativă. Dacă o acumulați și nu o rezolvați, ea se poate muta în taină de pe un organ pe altul. Ea trebuie eliminată mereu”, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru. Sfat important pentru o zodie

Pe de altă parte, nativii Capricorn au de dus o adevărată bătălie. Persoanele născute sub acest semn zodiacal doresc să dovedească ceva, însă depinde de fiecare caz în parte.

Cei mai cinstiți Capricorni ies învingători, în vreme ce alții au o problemă de conștiință de soluționat înainte să acționeze. Pentru ei este bine să își pună ordine în viață.

„Luptați să dovediți ceva. Noul aflux energetic se vrea vânt din pupă! Cei cinstiți se vor bucura de beneficii. Ceilalți trebuie să soluționeze, mai întâi, o chestiune legată de conștiință, același lucru e valabil și la Săgetător. Atunci când te privești în oglindă, trebuie să fii mândru de tine. Este primăvară, nu mai poți ascunde gunoiul sub preș. Totul trebuie să fie proaspăt”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru, potrivit sursei.

Recent Posts

Micul dejun care te va întineri. Restabilește prospețimea pielii

 Micul dejun nu numai că oferă energie pentru întreaga zi, dar dacă este selectat corect,…

3 minute ago

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

10 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

11 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

11 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

12 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

12 ore ago

Citeste si: