Categories: Ştiri sănătate

Oamenii de televiziune sunt în stare de șoc. Juratul de la MasterChef a murit subit. Avea doar 46 de ani

Din cuprinsul articolului

Gazda MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, a murit brusc la vârsta de 46 de ani, în ajunul noului serial al emisiunii de gătit, potrivit unui comunicat al postului australian Network 10.

Prezentatorul scoțian s-a stins din viață duminică la Melbourne, potrivit comunicatului, care nu a indicat nicio cauză a morții, transmite CNN.

Zonfrillo s-a alăturat popularului concurs de gătit în 2019 și trebuia să joace luni în premiera noii serii alături de judecătorul invitat bucătarul britanic Jamie Oliver.

Episodul a fost scos din grila de program, a transmis Network 10 în declarația lor.

Născut la Glasgow în 1976, Zonfrillo și-a învățat meseria de la unii dintre cei mai celebri bucătari din lume.

Cariera sa în bucătărie a început în Regatul Unit, unde a lucrat la Londra sub conducerea bucătarului Marco Pierre White, pe care l-a recunoscut ulterior că salvatorul său.

Zonfrillo a încercat heroina în adolescență în Glasgow, iar dependența de droguri l-a urmat ani de zile, în timp ce și-a construit succesul timpuriu, potrivit cărții sale de memorii „Last Shot”, care a fost publicat anul trecut.

Descrierea cărții spune: „Timp de ani de zile, el a echilibrat o carieră de stea în devenire printre bucătari legendari, cu o dependență de droguri paralizantă care l-a dus pe multe căi întunecate”.

Zonfrillo a părăsit Marea Britanie în 1999 și s-a stabilit în Australia ca bucătar-șef la Restaurant 41 din Sydney. Apoi și-a deschis propriul local, Restaurant Orana din Adelaide, care a câștigat numeroase distincții culinare în 2019 și 2020 înainte de închiderea sa.

El a găzduit o serie de programe de gătit, inclusiv „Nomad Chef”, care a oferit o perspectivă asupra bucătăriei din unele dintre cele mai îndepărtate comunități din lume, precum și „Restaurant Revolution” și „Chef Exchange”.

În 2016, a fondat Fundația Orana, cu misiunea de a evidenția calitățile mâncărurilor indigene din Australia. Și în 2018, a câștigat prestigiosul Premiu Mondial culinar basc pentru susținerea culturii indigene și a tradițiilor culinare.

Dar, probabil, rolul său cel mai important a fost în serialul australian „MasterChef”, programul de televiziune incredibil de popular, care în ultimii ani l-a făcut un nume cunoscut în țară.

Mesajul transmis de familie

Familia sa a transmis un mesaj sfâșietor după tragica veste.

„Atât de multe cuvinte îl pot descrie, atât de multe povești pot fi spuse, dar în acest moment suntem prea copleșiți pentru a le pune în cuvinte. Pentru cei care i-au încrucișat calea, i-au devenit colegi sau au fost suficient de norocoși să fie familia lui, păstrați-l pe acest scoțian mândru în inimile voastre atunci când veți bea următorul whisky.

Vă implorăm să ne lăsați să plângem în privat în timp ce găsim o modalitate de a naviga prin această situație și de a găsi spațiu pe partea cealaltă pentru a ne sărbători soțul, tatăl, fratele, fiul și prietenul de neînlocuit”, se adaugă în declarație.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

8 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

9 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

9 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

10 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

10 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

11 ore ago

Citeste si: