Categories: Ştiri sănătate

Un mare artrist îndrăgit în întreaga lume, diagnosticat cu tumoare la coloana vertebrală. Și-a anunțat concertul de adio: Voi muri fericit

Ozzy Osbourne nu se așteaptă să trăiască mai mult de un deceniu după ce o serie de probleme de sănătate au avut un impact masiv asupra sa.

Solistul formaţiei Black Sabbath – care împlineşte 75 de ani luna viitoare – a fost supus la mai multe proceduri medicale de-a lungul ultimilor ani pentru a-i fi tratate problemele de care suferă la spate. Însă, după cea mai recentă intervenţie chirurgicală, cea de-a patra, care a avut drept scop corectarea problemelor cu care muzicianul a rămas după ce a căzut în casă în 2019 – cădere care a condus la dislocarea unor tije metalice ce i-au fost montate anterior în zona coloanei vertebrale – Ozzy a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare.

„M-a dărâmat foarte tare. A doua operaţie a mers extrem de prost şi, practic, m-a lăsat infirm. Am crezut că voi fi din nou funcţional după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă la coloană. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, aşa că au fost nevoiţi să o scoată. E destul de greu, iar echilibrul meu este (afectat) total”, a declarat el pentru revista Rolling Stone din Marea Britanie.

Sursă foto: Scott Dudelson/Getty Images

Diagnosticat cu cancer, își anunță ultimul concert

Acesta nu a fost singurul inconvenient pentru Ozzy Osbourne, care s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani. Pe lângă faptul că a fost întotdeauna deschis cu fanii în legătură cu dependențele și supradozele din trecut, el a dezvăluit în 2020 că a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

În ciuda stării sale de sănătate precare, obiectivul lui Ozzy Osbourne este, după propriile sale cuvinte, unul singur: să facă un ultim mare concert de adio.

„Dacă nu mai pot continua să fac concerte obișnuite, vreau doar să fiu suficient de bine pentru a face un concert în care să pot spune:

<Salut, băieți, vă mulțumesc foarte mult pentru viața mea>. La asta lucrez, iar dacă voi cădea mort la final, voi muri fericit”, a declarat Ozzy pentru Rolling Stone.

„Cimitirul este plin de tovarășii mei de băutură!”

În timpul interviului pentru RS, muzicianul a mărturisit că a făcut câteva reflecții în timp ce era obligat să stea la pat: „Toți prietenii mei de pahar, mi-am dat seama că sunt toți morți! Cimitirul este plin de tovarășii mei de băutură! Eu ar trebui să fiu mort cu mult înaintea multora dintre ei. De ce sunt eu ultimul om în picioare? Nu înțeleg nimic din toate astea”.

Recent Posts

De ce se umflă picioarele și gleznele. Alimentele care cauzează retenție de apă

Alimente și băuturi de la care ți se umflă picioarele. Umflarea picioarelor și a gleznelor,…

4 minute ago

Ce este pensia socială și de la ce vârstă poți beneficia de acest ajutor

Pensia socială. Știai că poți beneficia de o pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient?…

35 de minute ago

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric și combate guta

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric. Acidul uric este rezultatul descompunerii purinelor în organism.…

o oră ago

Se dau 15.000 de lei de la stat pentru aceste categorii de români. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Se dau bani de la stat. Statul oferă ajutoare financiare pentru cuplurile care doresc să…

2 ore ago

Alimentul care protejează neuronii și ajută în prevenția bolii Alzheimer

Alimentul care poate preveni boala Alzheimer. Creierul nostru este un organ complex și vital care…

2 ore ago

Citeste si: