Picioare ușoare în vacanța mare cu Dexangio (P)

Din cuprinsul articolului

Vara își poate pierde foarte ușor aroma lejeră și reconfortantă de anotimp al distracției, lipsei de griji și apreciere pentru propriul corp din cauza unui disconfort foarte frecvent, care crește odată cu temperaturile: umflarea picioarelor. Din fericire, situația poate fi ținută sub control cu ajutorul Dexangio®, un supliment alimentar marca BioSunLine® cu diosmină și hesperidină.

Este nedrept că insuficiența venoasă ajunge la manifestare maximă tocmai în anotimpul care ne îmbie la dezgolirea picioarelor. Temperaturile de afară cresc odată cu problemele sistemului circulator periferic, iar acestea se pot manifesta, pe lângă edeme la nivelul membrelor inferioare, și prin simptome mult mai grave, precum ulcere venoase sau varice. Umflarea picioarelor se vede și se simte din start, însă poate fi doar începutul pentru cronicizarea unei probleme a sistemului circulator, cu potențial ridicat de complicații.

Dacă un stil de viață sănătos, bazat pe multă mișcare, hidratare și alimentație de calitate, în cantitate adecvată, nu pare a fi suficient pentru ameliorarea problemelor de circulație periferică, este momentul să întrebăm medicul despre introducerea unui supliment alimentar dedicat îmbunătățirii  circulației venoase.

Dexangio®, produs fabricat sub control farmaceutic de compania AC HELCOR®, este un supliment cu diosmină și hesperidină, două substanțe implicate în menținerea tonusului normal al pereților vaselor de sânge:

Diosmina: antioxidant din citrice, utilizant ca agent terapeutic încă din 1969 pentru prevenția și tratarea insuficienței venoase cronice, varice sau hemoroizi. Din diosmină poate fi obținută prin sinteză hesperidina.

Hesperidina: substanță vasculoprotectoare, cu efect antiinflamator, face parte tot din categoria flavonoidelor, ca și diosmina.

Studiile realizate pe aceste două substanțe au scos la iveală că acțiunea lor sinergică este mult mai eficientă decât a fiecăreia în parte.

Fiecare comprimat de supliment alimentar Dexangio® conține diosmină micronizată și complex bioflavonoidic din fructe de Portocal-amar standardizat la 80% hesperidină, o combinație ce susține activ circulația venoasă. Senzația de greutate în picioare, umflăturile și crampele nocturne la nivelul membrelor inferioare sunt ameliorate prin administrarea acestui complex flavonoidic.

Comprimatele cu diosmină și hesperidină marca BioSunLine® sunt produse din materii prime standardizate, atent selecționate, aprobate și avizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.

Dexangio® este fabricat în unitatea de producție deținută de compania românească AC HELCOR® respectând aceleași standarde internaționale ale sistemului de bună practică – GMP (Good Manufacturing Practice) – folosite și în procesul de producție a medicamentelor.

Așadar, reține: alegerea unui supliment alimentar de calitate este o ușurare pentru sănătate! … și pentru picioare, în cazul lui Dexangio® BioSunLine®.

BioSunLine® Dexangio® nu conține conservanți, coloranți, zahăr, lactoză, gluten, aromatizanți sau îndulcitori artificiali. 

Despre Compania Farmaceutică AC HELCOR

Producția de medicamente, comprimate și capsule, extinsă cu producția de vitamine, suplimente naturale reprezintă activitatea de bază a companiei, cu peste 110 angajați. Cu o experiență largă de-a lungul celor 30 ani de existență, grupul AC HELCOR este un profesionist recunoscut în domeniul medical și farmaceutic ca producător de medicamente cu prescripție medicală și OTC.

Suplimentele alimentare BioSunLine® sunt remedii naturale, realizate cu tehnologii moderne, la standarde farmaceutice, din extracte standardizate.

Produsele BioSunLine® sunt disponibile pe www.biosunline.ro

Bibliografie:

  1. Nicolaides, Andrew N. “The Benefits of Micronized Purified Flavonoid Fraction (MPFF) Throughout the Progression of Chronic Venous Disease.” Advances in therapy vol. 37,Suppl 1 (2020): 1-5.
  2. Sheikh, P., Lohsiriwat, V. & Shelygin, Y. Micronized Purified Flavonoid Fraction in Hemorrhoid Disease: A Systematic Review and Meta-Analysis. Adv Ther 37, 2792–2812 (2020).
  3. Ulloa, J.H. Micronized Purified Flavonoid Fraction (MPFF) for Patients Suffering from Chronic Venous Disease: A Review of New Evidence. Adv Ther 36, 20–25 (2019).
  4. Godeberge, Philippe, et al. „Micronized purified flavonoid fraction in the treatment of hemorrhoidal disease.” Journal of Comparative Effectiveness Research 10.10 (2021): 801-813.
  5. Maria das Graças, C., et al. „Protective effects of micronized purified flavonoid fraction (MPFF) on a novel experimental model of chronic venous hypertension.” European Journal of Vascular and Endovascular Surgery 55.5 (2018): 694-702.

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

8 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

8 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

9 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

9 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

10 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

10 ore ago

Citeste si: