Categories: Ştiri sănătate

Poartă colți și se hrănește cu… energia iubitei sale. „De mic mi-am dat seama că sunt vampir”. Obsesia de a bea sânge ar putea fi o boală, Sindromul Renfield’s

Poartă colți și se hrănește cu… energia iubitei sale. „Sunt un adevărat vampir în viață. De mic mi-am dat seama că sunt vampir”, susține tânărul devenit vampir-influencer. 

 

Devenit celebru datorită clipurilor sale de pe Tik Tok și a stilului de viață pe care și-l promovează destul de agresiv, tânărul Jack Townson susține că este … vampir.

În vârstă de 35 de ani, acesta spune că și-a dat seama că este vampir încă de mic copil. Iar acum chiar poartă colți de vampir și se hrănește cu energia iubitei sale.

Vampirul-influencer a început să capete adepți care îl urmăresc în mediul online, unii spre amuzament, alții din convingere că omul este chiar vampir.

 

„Avem un moment numit <trezirea noastră>”

În cartea sa, „Blood and roses”/„Sânge și trandafiri”, Jack explică faptul că se simțea diferit față de colegii din clasă, în liceu.

Totodată, susține că știe de mic că este vampir, adică de pe la 7 ani…

Într-un interviu acordat publicației Daily Star, vampirul devenit influencer povestește cu lux de amănunte detalii despre viața sa de vampir.

„Avem un moment numit <trezirea noastră>, adică te poţi trezi când eşti foarte tânăr, ceea ce este foarte rar, iar eu m-am trezit între 7 şi 10 ani”, a declarat Jack, pentru DailyStar, notează Click.

S-a inspirat din „Blade” și „Interviu cu un vampir”

De asemenea, tânărul susţine că s-a identificat ca vampir, după ce a văzut imagini cu fiinţele mitologice în „Interviu cu un vampir” şi personajul „Blade”, celebrele filme din anii ’90 si 2000.

Deși poartă lentile de contact din cauza problemelor legate de vedere, Jack este absolut convins că acestea nu sunt normale, ci au fost cauzate de lumină și de soare…

Se știe că vampirii au probleme cu lumina naturală, devenind vulnerabili.

De altfel, aceasta este principala dovadă a vampirismului său.

Cu toate acestea, Jack spune că nu este vampir ca cei din filme, în niciun caz nu este ca Dracula, ci este un vampir energetic.

Tânărul vampir spune că se hrănește cu energia celor din jur și mai ales de la iubita sa pentru a se menține în viață. 

Lilith zice că are 600 de ani și bea sânge

Dar Jack nu este singurul care pretinde a fi vampir. De-a lungul vremii au mai apărut și alții, iar unii dintre aceștia spun că s-ar hrăni chiar cu sânge, nu cu energie.

De pildă, Lilith spune că bea sânge și are 600 de ani în „ani vampirești”. Lilith obișnuia chiar să evite lumina naturală de teamă să nu-i dăuneze și bea sânge de om…

Potrivit Daily Star, vampirul Lilith mai este cunoscută și ca „Dame of Darkness” / „Doamna întunericului” și își menține pielea albă ca porțelanul, așa cum fac adevărații vampiri.

Lilith spune că se comportă așa de când a văzut pentru prima dată filmul „Dracula”, pe vremea când avea 18 ani. De atunci a început totul, adică de 9 ani, ținând cont că Lilith are 27 de ani, în ani „omenești”.

 

 

Surse foto: Daily Star

Ce este sindromul Renfield’s

Vampiri sau nu, tinerii care susțin că se hrănesc cu energia celor din jur sau cu sânge de om, ar putea suferi de un sindrom.

În termeni medicali, cei care se consideră vampiri ar putea suferi de sindromul Renfield sau sindromul Renfield’s, un sindrom ce duce la obsesia de a bea sânge.

Potrivit experților, consumatorii de sânge consideră sângele ca fiind cel ce le oferă un sentiment de putere și control și că acesta este o forță vitală de care au nevoie.

De altfel, aceștia sunt adesea diagnosticați psihiatric conform DSM-IV-TR, cu schizofrenie sau cu una dintre afecțiunile din zona psihiatrică, pe baza manifestărilor lor comportamentale.

Cazuri raportate de vampirism clinic au fost găsite în SUA, Asia, Australia, Franța, Suedia și Regatul Unit.

Mai mult decât atât, cercetătorii au studiat credințele culturale și mitice pentru a ajuta la recunoașterea și înțelegerea comportamentelor vampirice și a caracteristicilor cazurilor psihologice.

De pildă, Fritz Haarman, cunoscut sub numele de vampirul din Hanovra, a ucis aproximativ 24 de bărbați adolescenți. În timpul crimelor, s-a complăcut în activitate vampiristă și necrofilă.

De asemenea, în America, Albert Fish a răpit o fetiță de zece ani, iar după ce a ucis-o, i-a gătit carnea, a consumat-o, obținând emoție sexuală din această activitate.

 

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

6 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

7 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

7 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

8 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

8 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

9 ore ago

Citeste si: