Povestea halucinantă a băiatului trimis din spital acasă, deși se află în comă indusă. „Sistemul sanitar din România se concentrează la ora actuală pe cazurile de coronavirus”

Povestea halucinantă a băiatului trimis acasă din spital, deși se află în comă indusă. „Sistemul sanitar din România se concentrează la ora actuală pe cazurile de coronavirus”

Eurodeputatul PNTCD Cristian Terhes prezintă public cazul halucinant al unui băiat de doar 16 ani, Antonio Cristian Bodea. Băiatul a fost plimbat printre spitale, Jibou, Zalău și două clinici în Cluj-Napoca unde a primit patru diagnostice diferite, după ce a început să se simtă rău, în luna iunie a anului trecut.

În cele din urmă, Antonio a ajuns în comă la un centru de tratament paleativ din Sibiu. Din păcate, a fost trimis acasă în luna martie a acestui an. Iar motivul este incredibil. Mama băiatului povestește că decizia a aparținut celor de la Casa de Asigurări de Sănătate. Reprezentanții CNAS i-au comunicat că „sistemul sanitar din România se concentrează la ora actuală pe cazurile de coronavirus, iar copilul poate fi îngrijit și de acasă, în sânul familiei”.

Povestea halucinantă a băiatului trimis acasă din spital, deși se află în comă indusă

„Caz halucinant in Salaj, care demonstreaza cangrena din sistemul medical romanesc si obtuzitatea actualului guvern. Un tanar de 16 ani, in coma indusa de 10 luni, a fost trimis din spital acasa, in martie 2021, pe motiv ca „sistemul sanitar din România se concentrează la ora actuală pe cazurile de coronavirus, iar copilul poate fi îngrijit și de acasă, în sânul familiei”.
Parintii nu au pregatire medicala si il trateaza pe copil cum pot. Casa acestora e pe o ulita neasfaltata, la cca 7km de drumul cu asfalt.
Am fost azi la familie acasa si pur si simplu am ramas fara cuvinte. Vazand dedicatia si credinta familiei de a-si ajuta fiul si lupta acestuia pentru viata, pe de o parte, Dar si vazand iresponsabilitatea celor care au putut trimite din spital o persoana in coma indusa pentru a fi tratata „in sanul familiei, pe motiv ca „sistemul sanitar din România se concentrează la ora actuală pe cazurile de coronavirus”, pe de alta parte.
Deciziile guvernului de a transforma spitale intregi in spitale covid, lasand bolnavi fara tratament, pe de o parte, si dezinteresul foarte multor cadre medicale, sub pretextul ca prioritate au procedurile anti-covid si nu oamenii, pe de alta parte, efectiv omoara oameni cu zile.
Detalii despre caz gasiti in link-urile de mai jos. Cei care doriti sa ajutati financiar familia cu cat puteti va rog sa o faceti. In link-uri gasiti contul tatalui baiatului.
Daca cunoasteti un medic specialist de neurologie care sa se aplece asupra acestui caz sau un loc din Romania sau strainatate unde acestui tanar i s-ar putea face investigatii medicale va rog sa-mi scrieti pe privat. Multumesc”, este mesajul lui Cristian Terhes.

salajulliber.ro/video-povestea-sfasietoare-a…/

salajulliber.ro/alungat-din-spital-desi-este-in…/

Recent Posts

Transplant pulmonar

Un transplant pulmonar (sau transplant de plămâni) este o procedură chirurgicală prin care un plămân…

14 minute ago

Zodii care atrag ghinionul. Numerolog: Ei adoră lumina reflectoarelor și uneori pot fi un magnet pentru dramă

Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la emisiunea Adevăruri Ascunse, într-un horoscop unic, care sunt semnele…

33 de minute ago

Horoscop 21 mai 2024. Berbecii sunt cam superficiali, Capricornii au idei fixe

Horoscop 21 mai 2024. Potrivit astrologului Nicoleta Ghiriș, unele zodii au probleme financiare, altele au…

o oră ago

Un ciclon puternic lovește România! Prognoza ANM actualizată

Un ciclon de mare putere a afectat țări precum Franța, Belgia, Germania și Olanda și…

2 ore ago

Planta care scade tensiunea și colesterolul. Lidia Fecioru: Este nemaipomenită!

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o plantă cu numeroase…

2 ore ago

Ce NU ai voie să faci de Sfinții Constantin și Elena. Se spune că vei fi urmărit de necazuri tot anul

Pe 21 mai, românii sărbătoresc o zi mare: Sfinții Constantin și Elena. Conform spuselor populare,…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar