Categories: Ştiri sănătate

Profeție biblică în războiul Israel-Hamas: Zaharia a prezis cum Dumnezeu va folosi orașul Ierusalim pentru a aduce judecata Sa asupra lumii

Arată vărsarea de sânge din Israel o posibilă împlinire a profeției biblice?

Greg Laurie, autor, evanghelist și pastor al Harvest Christian Fellowship din sudul Californiei, a ținut o predică la sfârșitul săptămânii trecute în care a spus că atacurile asupra Israelului de către gruparea teroristă Hamas, susținută de Iran, ar putea fi începutul unei serii de evenimente prezise cu secole în urmă în Scriptură.

În mesajul său, Laurie a remarcat că acest ultim atac are loc exact la 50 de ani de la aniversarea Războiului de Yom Kippur din 1973, când Egiptul, Siria și alte națiuni au atacat, de asemenea, Israelul, potrivit Christian Post.

Acest război, însă, a spus Laurie, este foarte diferit.

„Mii de rachete au plouat asupra Israelului din mai multe direcții, iar atacatorii Hamas au invadat pe uscat, pe mare și pe cer”, a spus el. ” … Au mers literalmente din casă în casă și din ușă în ușă, căutându-i pe tineri și pe bătrâni.”

Remarcând obiectivul declarat al Iranului de a distruge statul Israel, Laurie a subliniat un citat al unui oficial militar iranian care a vorbit despre obiectivul final al „eliberării Palestinei din Ierusalim”.

El a remarcat cum toată profeția biblică se concentrează asupra unui singur oraș – Ierusalimul.

„Este interesant cum se întoarce mereu la Ierusalim. Biblia a prezis, cu mii de ani în urmă, că evenimentele din timpul sfârșitului se vor învârti în jurul Ierusalimului”, a spus el. „Nu în San Francisco. Nu Los Angeles. Nu Moscova. Nu la Paris.

„Dar Ierusalimul, acest orășel micuț, în această mică bucată de pământ, va juca un rol cheie în evenimentele din ultimele zile. Este punctul central al evenimentelor din timpul sfârșitului.”

Profeție biblice în războiul Israel-Hamas

Laurie a citat cum, cu aproximativ 2.500 de ani în urmă, profetul Zaharia a prezis cum Dumnezeu va folosi orașul Ierusalim pentru a aduce judecata Sa asupra lumii: ” … În ziua aceea voi face din Ierusalim o stâncă de neclintit. Toate națiunile se vor aduna împotriva lui pentru a încerca să-l miște, dar nu vor face decât să se rănească pe ele însele” (Zaharia 12:3).

„Acum, ironia acestei situații este că administrația Biden și Statele Unite ale Americii tocmai au dat 6 miliarde de dolari Iranului”, a spus el. „Ce mișcare proastă este aceasta”.

În timp ce Biserica este adesea divizată cu privire la subiecte care implică profeția biblică, Laurie a spus că nu există nicio îndoială că „super-semnul” care a pus „ceasul profetic să ticăie este reîntregirea națiunii Israel în patria lor”.

„Pe urmele Holocaustului, cine s-ar fi gândit vreodată că acest popor evreu care a pierdut 6 milioane de oameni în fața naziștilor se va reuni cumva în patria lor?”, a spus el. „Dar acest lucru s-a întâmplat împotriva tuturor șanselor. Iar la 14 mai 1948, Israelul a devenit o națiune. Sunt mândru să spun că Statele Unite au fost prima națiune care a recunoscut acest lucru.”

Este această regrupare, a spus Laurie, care a fost prezisă de Ezechiel în capitolele 37 și 38, în ceea ce va duce în cele din urmă la o invazie dinspre nord de către „Magog” – despre care mulți cercetători ai Bibliei au speculat de mult timp că ar fi Rusia și aliații ei – pe pământul lui Israel.

De ce ar vrea Rusia să invadeze Israelul?

„De ce ar vrea Rusia să invadeze Israelul? Ei bine, mai este un lucru pe care Biblia îl spune despre Magog, dacă ea este într-adevăr Rusia, și că unul dintre aliații ei care vor mărșălui cu ea este Persia”, a explicat el.

Persia, a precizat Laurie, este numele antic pentru ceea ce este cunoscut ca fiind Iranul de astăzi.

„Așadar, Biblia a prezis cu sute de ani în urmă că această forță mare din nordul Israelului o va ataca după ce va fi regrupat, iar unul dintre aliații care vor ataca Israelul împreună cu mama Rusia sau Magog, oricine ar fi, va fi Iranul sau Persia.”

Deși încă nu este clar unde anume va duce conflictul actual, Laurie a spus că, dacă Israelul va ataca Iranul – așa cum mulți au speculat deja chiar înainte de atacul Hamas – am putea fi în pragul seriei de evenimente prezise în Ezechiel 37 și 38.

„Nu spun că acest lucru va duce la [acel] scenariu”, a spus el.”Dar spun că este foarte interesant.Dacă vă treziți dimineața și citiți acest titlu: „Rusia atacă Israelul”, fixați-vă centura de siguranță.

„Vedeți profeția biblică împlinită în timpul vieții voastre, în timp real, în fața ochilor voștri”.

Recent Posts

Situație alarmantă. A apărul un nou virus mortal înrudit cu cel care produce Covid

A apărul un nou virus. Experții din domeniul sănătății sunt în stare de alertă maximă…

12 minute ago

Când ajung noile taloane de pensii recalculate și la ce să fie atenți pensionarii

Poșta Română va începe să livreze noile taloane de pensie către pensionari, chiar în următoarele…

41 de minute ago

Fenomen îngrijorător. Rata cancerelor de colon a crescut cu 500% la această categorie de vârstă

Cazurile de cancer de colon sunt tot mai frecvente la adulții tineri, însă datele recente…

o oră ago

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

2 ore ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

2 ore ago

Citeste si: