Categories: Ştiri sănătate

Regele Charles i-ar fi pus o condiție lui Harry. Singura modalitate prin care poate fi acceptat înapoi în familia regală

Prințul Harry ar fi dispus să îndeplinească condiția tatălui său pentru a reveni la coroană?

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, viitorul monarhiei și al membrilor săi este plin de incertitudine, întrucât noul guvern al regelui Charles al III-lea încearcă să impună o modalitate diferită de preluare a tronului, care include eliminarea celor mai puțin necesari coroanei și acceptarea altora, precum Prințul Harry, dar cu o condiție mare care o implică pe Meghan Markle.

Ar putea Harry să se întoarcă în familia regală?

Se pare că singura modalitate prin care Prințul Harry poate fi acceptat înapoi în familia regală este în mâinile căsătoriei sale, pentru că potrivit unui biograf regal, Charles al III-lea și-ar accepta copilul înapoi doar dacă ar fi să se despartă de Meghan Markle.

Sursă FOTO: EVZ

Noua eră a regelui Carlos al III-lea și schimbările sale drastice

Este cunoscut deja că noului monarh al Regatului Unit nu-i plac scandalurile sau problemele, așa că va evita cu orice preț ca în timpul domniei sale să existe tulburări sau probleme de acest fel. Și pentru aceasta va trebui să elimine anumiți membri ai familiei sale; precum, de exemplu, prințul Andrew și Meghan Markle, care au dat cele mai multe bătăi de cap monarhiei în ultima vreme.

Marc Roche, jurnalist și autor al cărții „Les Borgias à Buckingham”, asigură că Meghan și Harry ar putea încerca să se întoarcă la monarhie pentru că își pierd popularitatea în Statele Unite. Iar singurul care i-ar putea ajuta ar fi regele Charles al III-lea, dar cu o singură condiție, scrie Panorama.

„Meghan Markle și Pul Harry au nevoie de bani pentru că valoarea lor pe piața americană scade, în urma morții reginei. Cuplul Sussex este în frunte, dar nu sunt bogați ca oamenii de la Hollywood”, a spus el.

Condiția lui Charles

În schimbul ajutorului financiar, el va cere cuplului să divorțeze și să nu mai provoace probleme, făcându-l pe Harry să se întoarcă la viața lui de regal; în timp ce Meghan este dedicată din nou actoriei.

„Doar prințul Harry va fi primit cu brațele deschise, își va recupera titlul, îndatoririle în armată etc. Acest divorț este o speranță aici, în Regatul Unit”, a explicat jurnalistul, dând de înțeles că coroana ar putea fi totuși o opțiune pentru Prințul Harry.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică