Categories: Ştiri sănătate

Ricky Martin riscă 50 de ani de închisoare după ce a fost acuzat de incest chiar cu….

Ricky Martin, acuzat de incest. Cântărețul ar putea risca 50 de ani de închisoare din cauza acuzațiilor de incest chiar cu propriul său nepot. După ce el a negat vehement acuzațiile din cauza cărora a primit și un ordin de restricție pentru violență domestică, fratele său, Eric Martin, a făcut un pas înainte și susține că presupusa victimă a lui Martin este nepotul său în vârstă de 21 de ani, a scris Radar.

Avocatul lui Ricky Martin, Marty Singer a declarat: „Din păcate, persoana care a făcut această afirmație se luptă cu tulburări profunde de sănătate mintală. Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare. Cu toții sperăm ca acest om să primească ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai ales, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător poate să se uite la fapte.”

Site-ul de știri spaniol Marca a scos la iveală povestea – identificându-l pe acuzatorul lui Martin drept Dennis Yadiel Sanchez. Legea portoricană ia incestul foarte în serios. Dacă va fi găsit vinovat, cântărețul s-ar putea confrunta cu 50 de ani după gratii.

Presupusa relație incestuoasă ar fi durat 7 luni

Martin a fost acuzat de violență domestică la începutul acestei luni, iar identitatea presupusei sale victime nu a fost dezvăluită, până acum.

Potrivit publicației Marca, nepotul lui Martin îl acuză pe cântăreț că a fost abuziv fizic și psihic în timpul relației lor de șapte luni. Sanchez susține că Martin nu a reacționat prea bine la ruperea relației.

După despărțirea lor, cântărețul s-ar fi prezentat acasă la nepotul său și l-ar fi sunat continuu. În urma acuzațiilor, Martin a primit un ordin de restricție temporar. El a negat afirmațiile.

„Ordinul derestricție introdus împotriva mea se bazează pe acuzații complet false, așa că voi răspunde prin procesul judiciar cu faptele și demnitatea care mă caracterizează”, a spus Martin pe rețelele de socializare la începutul acestei luni. „Deoarece este o chestiune juridică în derulare, nu pot face declarații detaliate în acest moment. Sunt recunoscător pentru nenumăratele mesaje de solidaritate și le primesc din toată inima”.

Reprezentanții săi au negat și acuzațiile.

„Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care duc la un ordin de restricție sunt complet false și fabricate”, a spus echipa sa la acea vreme. „Suntem foarte încrezători că atunci când faptele adevărate vor apărea în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin justificat”.

Cine e Ricky Martin

Enrique Martín Morales, cunoscut sub numele de Ricky Martin, s-a născut pe 24 decembrie 1971 în San Juan, Puerto Rico. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 12 ani cu grupul pop Menudo. Martin a debutat solo în 1991, lansând 10 albume solo latin pop, în total.

Lansarea piesei sale Livin’ La Vida Loca a adus muzica latină în prim-plan și este în mare măsură creditată pentru explozia pop latino din 1999. Martin are două premii Grammy și a fost chiar nominalizat la un premiu Primetime Emmy pentru rolul său în telenovele.

Cu cine e căsătorit Ricky Martin?

Ricky Martin s-a declarat gay într-o postare pe site-ul său în martie 2010. Martin l-a întâlnit, pentru prima dată, pe viitorul său soț, Jwan Yosef, pe Instagram.

Au comunicat mai întâi ca prieteni prin mesaje private.

„Am vorbit despre artă, nimic sexy… Jur, nimic sexy. Totul era despre artă și viața, în general. Locuia atunci la Londra, așa că am mers acolo și l-am cunoscut”, a spus Martin.

Cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu și a confirmat relația la Gala de inspirație amFAR din Sao Paulo, Brazilia, în aprilie 2016.

Martina dezvăluit pentru E! din ianuarie 2018 că cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie privată după ce și-au confirmat logodna la emisiunea Ellen din noiembrie 2016.

„În loc să spun: Vrei să te căsătorești cu mine? I-am spus: Vreau să-mi petrec viața cu tine. Și el a spus: Care este întrebarea? Vrei să te căsătorești cu mine?”, a spus el gazdei talk-show-ului.

Câți copii are Ricky Martin?

În august 2008, Martin a devenit tatăl gemenilor Matteo și Valentino născuți cu o mamă surogat. În noaptea de Revelion din 2018, Martin și Yosef au anunțat pe Instagram că au și o fetiță, Lucia Martin-Yosef.

Martin a dezvăluit publicației People dorința unei familii mari cu soțul său Yosef.

„Vreau încă patru perechi de gemeni. Mi-ar plăcea să am o familie mare, dar se întâmplă multe în acest moment, multă muncă, nunta. Se întâmplă multe, așa că vom pune lucrurile în ordine mai întâi și apoi ne vom pregăti pentru mulți alți copii.”

Recent Posts

Alimentul care protejează neuronii și ajută în prevenția bolii Alzheimer

Alimentul care poate preveni boala Alzheimer. Creierul nostru este un organ complex și vital care…

12 minute ago

Cât primește pensie la recalculare un român care a muncit 27 de ani în România și 7 ani în Italia

Un pensionar a fost șocat să afle că, după 27 de ani de muncă în…

38 de minute ago

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție…

56 de minute ago

Motivul neobișnuit pentru care Meghan Markle își ascunde picioarele. Poartă mereu rochii sau fuste care par prea lungi pentru înălțimea ei

De ce își ascunde Meghan Markle picioarele? Ducesa de Sussex poartă adesea haine prea lungi…

o oră ago

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu. Pacienții care au nevoie…

o oră ago

Alertă meteo: Un ciclon devastator urmează să lovească România, după ce a făcut ravagii în țările prin care a trecut

Alertă meteo. Un ciclon puternic se apropie de România, aducând cu el ploi torențiale, descărcări…

2 ore ago

Citeste si: