Iarna, sistemul nostru imunitar este pus la grele încercări. De aceea, trebuie să luăm măsuri specifice de întărire a imunității, de preferat prin metode cât mai naturale, ridichea neagră fiind un aliat de nădejde. Preparatele pe bază de ridiche neagră sunt astăzi utilizate pentru combaterea și ameliorarea multor afecțiuni, de la banalul guturai, până la calculii renali.
Ridichea neagră, una dintre cele mai bune legume de iarnă!
Ridichea neagră este recunoscută pentru conținutul ridicat de vitamine, minerale și alte substanțe benefice pentru organism. Ea este bogată în vitaminele B și C, dar este și o sursă bună de calciu, potasiu, cupru și sulf, fosfor, fibre alimentare. Toate acestea fac din ridichea neagră un aliment numai bun în prevenirea sau tratarea multor afecțiuni.
Printre beneficiile consumului de ridiche neagră regăsim:
Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…
Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…
Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…
Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…
În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…
Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…