Categories: Ştiri sănătate

Rudele Alexandrei Măceșanu sunt convinse că fata e încă în viață. ”NU SUNT OASELE ALEXANDREI”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata din Caracal care a fost răpită de Gheorghe Dincă, a postat pe pagina de Facebook un anunț prin care transmite că oasele găsite nu sunt ale Alexandrei și că cineva încearcă să ascundă adevărul. 

”NU SUNT OASELE ALEXANDREI!! Stirea de acum cateva minute este FALSA. NU exista niciun raport care sa indice ca ramasitele gasite in padure sunt ale Alexandrei!. CINEVA are interesul sa decredibilizeze presa in acest demers continuu pt adevar. O analiza antropologica nu certifica nimic!. Demersul este menit a opri campania media pt ADEVAR prin intoxicare. Rog tot jurnalistii sa verifice inainte. CINEVA se joaca cu creibilitatea lor!” a scris Cumpănașu pe Facebook.

Într-o altă postare, unchiul Alexandrei transmite că atât el cât și părinții fetei au decis că Alexandra este vie, până când trupul ei nu va fi găsit. Redăm mai jos postarea integrală:

”Dupa discutia de ieri cu parintii am hotarat impreuna ca Alexandra este VIE pana cand trupul ei viu sau nu va apare si atata timp cat in sufletul nostru vom SIMTI ca este vie. Asa ca va rugam daca veti face rugaciuni pt EA sa o faceti la vii nu la morti!. Oameni minunati si buni, dupa 12 zile de cand Alexandra a disparut si in ciuda tuturor dovezilor de increngaturi intre clanurile mafiote si politie, parchet, politicieni NU a fost arestat 1 clan din Caracal sau alta parte. Fratilor UNUL!. Prin urmare propun fie desfiintarea DIICOT si Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din IGPR fie arestarea in toate judetele tarii a unui clan in fiecare zi. Lupta si curajul Alexandrei pt supravietuire care ne va bantui multe zile viata ne va aduce in fiecare zi aminte de aceste clanuri, retele, grupari care rapesc si omoara copii dar nu sunt deranjati de nimeni. Nu voi lasa sacrificiul acestui INGER sa fie in van. Cer MAI si DIICOT sa-si reabiliteze imaginea nu prin vorbe ci prin fapte si sa inceapa UN RAZBOI total impotriva crimei organizate. In fiecare zi sa vedem ca dispare din fiecare comunitate cate un grup infractional. Este singura lor sansa de reabillitare si redobandire a increderii noastre. Altfel, simple rotatii de cadre si vorbe goale alaturi de comisii care sa ingroape adevarul ii vor distruge din temelii ca institutii.
In al doilea rand, PARLAMENTARII de Olt nu stiu nimic de vreun clan!…. Am un sfat pt ei sa se abtina pt ca asa cum a dovedit jurnalista Sorina Matei vor apare documente si nu barfe nu ca ii cunosc ci ca le-au incredintat bunuri ale institutiilor locale. Veti afla multe in perioada urmatoare. In al treilea rand NU ma las pana cand TOATA reteaua care a rapit-o si maltratat-o pe Alexandra nu va fi prinsa!. Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata.”

Recent Posts

Lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical

Medicul de familie are posibilitatea să ofere un certificat de concediu medical pentru 7 zile…

24 de minute ago

Cine a fost prima femeie mason și cum a reușit să spulbere codul secret al lojii masculine

Lojile masonice sunt învăluite într-o aură de hermetism și mister care stârnește curiozitatea multora și…

53 de minute ago

Cum a aflat Mihai Albu ca suferă de cancer: Făcusem analize periodice şi una si a ieşit deformată cu valoare mare

Afecțiunea gravă a renumitului designer a fost depistată în luna februarie, atunci când a mers…

o oră ago

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

2 ore ago

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

2 ore ago

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

3 ore ago

Citeste si: