S-a confirmat științific ceea ce bunicii știu despre acest condiment. Un studiu, desfășurat pe o perioadă de opt ani, realizat de o echipă interdisciplinară a încercat să afle beneficiile acestui condiment. din alimentația noastră.
Potrivit studiului publicat în Journal of the American College of Cardiology, persoanele care consumă frecvent acest condiment, au un risc de deces mai scăzut cu 23 de procente comparativ cu cele care nu obişnuiesc să adauge să îl adauge în alimentația lor. Aflați despre ce condiment este vorba și ce alte beneficii are de pe evzmonden.ro.
Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…
Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…
Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4. Această…
Dincolo de discursul intelectual, Forumul anual inaugural Brunel cu privire la economia și politicile din…
OMS avertizează asupra unui virus mortal! Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a transmis printr-un comunicat,…
Mare atenție, șoferi! Proiect de lege înăsprit pentru șoferi. Pedepse mai mari pentru cetățenii prinși băuți…