Categories: Ştiri sănătate

Scandal de proporții la PRO TV. Două vedete s-au îmbrâncit și și-au adresat injurii greu de imaginat! Una din ele a fost concediată pe loc

Scandal de proporții la PRO TV în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Una din concurente, cea mai controversată de altfel, cunoscuta ca și Bia Khalifa, i-a jignit pe toți participanții de-a lungul emisiunii, însă de data aceasta a mers prea departe cu Ami.

Bia Khalifa, vedeta rețelelor dedicate adulților, a reușit, de-a lungul săptămânilor petrecute la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, să îi șocheze pe colegii și pe cei din staff-ului show-ului difuzat de Pro TV. Scandalurile în care a fost implicată, nenumărate de altfel, au culminat însă cu un gest la adresa cântăreței Ami care nu a mai putut fi trecut cu vederea de cei din producție, potrivit Fanatik.

În junglă s-a produs o ceartă, una dintre multele provocate de Bia Khalifa, o discuție la care Ami a preferat să își păstreze eleganța, însă totul a degenerat.

Bia Khalifa nu a reușit să își stăpânească emoțiile, adresându-i colegei sale mai multe injurii, pe care nu le vom reproduce aici. Tânăra a împins-o pe cântăreață, după care a scuipat-o.

Bia Khalifa, dată afară din emisiunea filmată în junglă

Atitudinea Biei Khalifa nu a fost privită cu ochi buni de către concurenții din Republica Dominicană. Printre primele celebrități care au reacționat a fost fostul căpitan al Dinamo. Giani Kiriță a explicat că, potrivit regulilor show-ului, Bia Khalifa ar trebui să fie eliminată din emisiune.

Bia Khalifa

Lucru care s-a și întâmplat, la scurt timp după incident. Adela Popescu și Cabral Ibacka, prezentatorii show-ului filmat în jungla dominicană, s-au prezentat la locul cu pricina și au informat-o pe rivala lui Ami că a fost eliminată din competiție.

„Bia, strânge-ți lucrurile și pleacă!”, s-a exprimat Adela Popescu.

Tania Popa, revoltată de Bia Khalifa: ”Nu suport când este jignit un om, mai ales când nu merită”

De altfel, întoarsă în România, Tania Popa recunoaște că felul în care se comporta Bia Khalifa în timpul show-ului a scos-o din minți. ”Dacă eu aș fi auzit din gura acestei domnișoare cuvinte pe care i le-a adresat lui Ami sau lui Cornel, cred că nu țineam cont că sunt la o emisiune, că sunt niște reguli, că nu avem voie să facem lucruri, cred că săream pârleazul (…).

Îi scoteam mâna din umăr și cu ea făceam așa pam, pam, pam. Nu aș fi tolerat, ăsta e singurul lucru pe care nu îl suport și nici în teatru nu îl suport. Nu suport când este jignit un om, mai ales când nu merită”, spunea Tania Popa despre Bia Khalifa în ceea ce privește comportamentul ei de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Recent Posts

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

22 de minute ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

52 de minute ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

o oră ago

Premier, împușcat în urma unei ședințe. Viața lui este în pericol

Premier, împușcat în urma unei ședințe. În urmă cu câteva ore, premierul slovac Robert Fico…

2 ore ago

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cum reușesc să aibă memoria ca la 50

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cercetătorii germani încă mai caută să descopere…

2 ore ago

Caz halucinant în Capitală! O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen

O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen.…

3 ore ago

Citeste si: