Categories: Ştiri sănătate

SCANDALUL DEZINFECTANȚILOR escaladează. Managerul Spitalului de Copii din Brașov acuză: „Ne-au împins ca pe niște vite la abator spre HEXI PHARMA. Sunt paralizat de frică pentru că se pare că am pus în pericol sănătatea pacienților mei!”

Încă un manager de spital își „strigă” public nemulțumirea: dr Liviu Muntean, managerul Spitalului de Copii din Brașov, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj rezultat al „lehamitei, revoltei, furiei și neputinței” care-l încearcă. Medicul spune că va da în judecată Hexi Pharma, ca manager și ca doctor, pentru că i-a pus în pericol pacienții.

Redăm integral mesajul postat de dr. Liviu Muntean pe pagina sa de Facebook.

„Ultima postare (de pe pagina sa de Facebook, n.r.) e de anul trecut. De ce ? Mai ales pentru că s-a adunat lehamitea, „ce sens are, nu se schimbă nimic”…. ! Dar și supărare, frustrare, neputință, furie și încă altele amestecate, care acum cam dau pe dinafară. Așa cum știți, înainte de a fi manager de spital sunt medic, chirurg și cred și sper om. Am trăit cea mai neagră săptămână din viața din cauza dezinfectanților/diluanților. Spitalul pe care îl conduc a cumpărat de la Hexi. A cumpărat prin achiziție directă, la prețul cel mai mic de la firma care avea absolut TOATE avizele (spre deosebire de alte firme). Diferențele de preț nu erau deloc neglijabile, iar noi ne-am explicat acest lucru prin faptul ca Hexi era firmă românească și nici nu avea verigi intermediare de producție, distribuție, etc. Ca manager nu risipesc sub nicio forma banii spitalului, cea mai bună dovadă fiind faptul ca am preluat spitalul cu aproape 1.000.000 euro datorie și am achitat-o în primul an! Ca medic chirurg nu cred că mă poate acuza nimeni de nebunie, adică să cumpăr cu bună știință dezinfectanți „apă de ploaie”, ar fi însemnat să-mi pun propriii pacienți operați în pericol!!! Continuarea pe evz.ro.

Recent Posts

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

1 minut ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

32 de minute ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

o oră ago

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

2 ore ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

3 ore ago

Citeste si: