Categories: Stil de viaţă

Schimbare radicală pentru Bianca Brad. Anunțul făcut chiar de vedetă: ”A fost foarte greu, iar luna martie a fost absolut groaznică”

Schimbare de proporții făcută de Bianca Brad. Actrița a făcut o schimbare colosală în viața sa profesională. La început de aprilie, Bianca a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

În urma unei pregătiri intense, Bianca este, de astăzi, instructor de Pilates: ”E 1 aprilie, dar nu e păcăleală!!! De ieri, 31 Martie 2019, sunt deținătoarea certificatului de Instructor de Pilates, obținut în urma cursului organizat de Move-On Pilates Academy, recunoscut atât la nivel la național de Ministerul Muncii și Educației, cât și la nivel internațional, de Asociația Europeană de Fitness.

A fost, de departe, cel mai dificil curs pe care l-am făcut, nu din cauza volumului mare de informații și a efortului fizic depus (8 ore de pilates pe zi x 4 zile la rand + 2 examene + curs avansat), ci pentru că s-a suprapus cu o perioadă extrem, extrem de grea, pe plan personal… Sincer, cu o zi înainte de examen, m-a bătut gândul să -l amân, însă vocea interioară (a se citi „mesajul de la Dumnezeu”), mi-a dat putere să mă adun și să merg până la capăt, cu curaj și cu încredere…în El și în mine… Și bine am făcut!

Apropo de semne, ieri, la examenul cu Ministerul, am simțit cum îmi bubuie inima de recunoștință, când am remarcat bluza cu rândunici pe care o purta reprezentanta de la Minister, al carei prenume este…Georgeta…ca al mamei mele…

Apoi, am tras biletul cu nr 7 – cifra mea norocoasă…și am știut că sunt susținută… Nu am spus că urmez cursul, vrând întâi să mă asigur că îl finalizez cu bine…mai ales după ce am început să fiu bombardată cu încercări grele. Iertare pentru orice supărare sau dezamagire am produs-o din această cauză…Motivația mea, de a urma acest curs, a fost aceea de a găsi o cale de a mă menține în formă, și de a încuraja în acest sens, și alte doamne de vârstă apropiată mie…dar nu doar pe ele…

Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosesti corect mușchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă.

Datorita multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!”, a încheiat actrița, mulțumind tuturor persoanelor care au ajutat-o în acest demers, dar în primul rând, lui Dumnezeu.

Recent Posts

Cât costă lingura pentru alimentație sănătoasă, inventată de japonezi?

Gigantul japonez din sectorul băuturilor Kirin Holdings va începe să comercializeze o lingură electrificată despre…

4 ore ago

Știai că ai dreptul la pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient? Condițiile în care poți beneficia de pensie

Românii care nu au avut un loc de muncă, contracte legale si nu au plătit…

4 ore ago

Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Zodiile care scapă de datorii

Soarele intră în zodia Gemenilor, fiind un semn că timpul este potrivit să revenim la…

5 ore ago

Dezvăluiri din ancheta scandalului sângelui contaminat: 30.000 de persoane au primit transfuzii cu sânge infectat!

Autorităţile sanitare şi cele politice au încercat să ascundă adevărul în legătură cu uriaşul scandal…

5 ore ago

Alertă cu bombă la Patriarhia Română

Catedrala Patriarhală a fost evacuată după o amenințare cu bombă. La Catedrală și la sediul…

5 ore ago

Legătura dintre pensiile din Pilonul II și prețul curentului electric. Puțini români știu acest lucru

Potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, 6 din fiecare 10 lei investiţi de fondurile…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar