Categories: Stil de viaţă

Scoate aceste plante din casă! Aduc sărăcia și ghinion în casa ta!

Exista o multime de legende despre plante care aduc noroc, dar si despre acelea care aduc ghinion. Tu crezi in astfel de superstitii?

Plantele de interior ornamentale decoreaza orice colt banal al locuintei, ofera o pata de culoare incaperilor monotone si au efecte benefice de purificare a aerului, asigura un somn mai odihnitor si linistitor, dar si o stare generala de bine.

Cu toate acestea există și plante contraindicate încăperilor, întrucât transmit energii negative, în ciuda frumseții lor.

Exista o lista realizata pe baza vorbelor si legendelor din popor, lista care contine plante ce nu ar trebui sa fie tinute in casa.

Monstera

Monstera este foarte frumoasa. Prin urmare, este planta preferata de multe familii. Un avantaj evident al plante, este ca ea este acumuleaza vibratiile negative.

Monstera absoarbe toate emotiile negative si tot ce este rau in casa. Cu toate acestea, iubitorii acestei plante de interior nu tin cont de un lucru mic care schimba totul. Monstera arunca negativul acumulat exact in momentul in care totul este in ordine in casa. Si atunci exista un impact extrem de negativ asupra locuitorilor casei, care se rasfrange in faptul ca banii nu mai vin in casa.

Iedera

Iedera este, de asemenea, o planta foarte comuna in case si apartamente. Cu toate acestea, orice iedera este un adevarat “vampir” printre plantele de interior. Se hraneste cu vibratii pozitive, indepartand energia pozitiva a oamenilor.

Acest lucru face  ca saracia si ghinioanele sa vina in casa unde se afla iedera.

Ficus

Paradoxal, una dintre cele mai populare plante interioare si de birou este cea mai periculoasa pentru portofel.

Ficusul este complet contraindicat pentru persoanele singure si non-familiale, deoarece poate agrava singuratatea si „interfera” cu construirea legaturilor sociale. Ficusul ii face pe barbati agresivi si lipsa de initiativa, de asemenea, are un efect negativ asupra femeilor. Este categoric imposibil sa puneti ficus in camera in care dormiti sau sa petreceti mult timp langa el. Daca economisiti bani pentru o achizitie mare, abtineti-va de la aducerea ficusului acasa.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

37 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică