Categories: Stil de viaţă

Secretul lui Brad Pitt. Cum își menține aspectul tineresc la 59 de ani?

La 59 de ani, Brad Pitt arată bine pentru vârsta lui, dar cum și-a păstrat aspectul tineresc?

În timp ce Brad Pitt nu a împărtășit niciodată detalii despre rutina sa de înfrumusețare sau dacă și-a făcut vreo operație estetică, experții și-au împărtășit punctele de vedere cu Express.co.uk.

Nina Prisk de la Update Aesthetics, medic specialist în piele și estetică de pe Harley Street și asistentă medicală independentă, a declarat că Brad ar putea avea „o abordare la 360 de grade” a frumuseții.

Diferiți factori ar putea juca un rol, a spus Prisk, cum ar fi dieta sănătoasă, hidratarea, protecția solară și somnul – precum și Botox și materiale de umplutură.

Celebrități precum Brad ar putea „să se ocupe de sănătatea pielii lor, de sănătatea lor generală, care, în mod evident, are un impact asupra pielii, fie pentru a preveni, fie pentru a aborda semnele de îmbătrânire”.

Cum își menține aspectul tineresc la 59 de ani?

Prisk a adăugat: „Cred că atât îmbunătățirile din domeniul îngrijirii pielii sunt un factor care face ca oameni precum Brad Pitt să arate mai tineri acum decât arătau odată.

„[Acest lucru este] combinat cu o mai bună cunoaștere a modului în care alte lucruri pot influența pielea, cum ar fi nutriția, hidratarea, poluanții și daunele provocate de soare.”

În timp ce o dietă îmbunătățită și stilul modern sunt „fără îndoială” un factor pentru a arăta mai tânăr, Prisk este îndoielnic că numai acest lucru poate fi principalul motiv.

„Produsele profesionale avansate de îngrijire a pielii au avansat dramatic în ultimii ani”, a declarat Prisk.

„Iar mărcile precum Skinceuticals conțin ingrediente active, cum ar fi vitamina C și antioxidanți care susțin sănătatea pielii.”

Pentru cei care doresc să imite tinerețea afișată de Brad sunt încurajați de Prisk să investească într-un regim solid de îngrijire a pielii.

„Combinarea unei rutine de îngrijire a pielii cu tratamentele nechirurgicale poate contribui la promovarea producției de colagen și la susținerea barierei cutanate, ingrediente precum vitamina C și retinolul, de exemplu, ajutând la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea hidratării”, a declarat Prisk.

„Cred că este la îndemâna oricui să ia măsuri pentru a se asigura că pielea sa este sănătoasă și, prin urmare, că arată cât mai bine.

De asemenea, Dr. Tara Francis, medic estetician facial avansat și fondator al Enhance by Tara, comentează despre aspectul tânăr al lui Brad.

Piele strălucitoare

Brad Pitt a fost întotdeauna cunoscut pentru pielea sa strălucitoare și pentru aspectul său incontestabil de ascuțit și revigorant”, a declarat Tara.

„Este probabil ca el să urmeze un regim de îngrijire a pielii de calitate medicală pentru a îmbunătăți și menține luminozitatea și claritatea tenului său, precum și pentru a prioritiza un stil de viață sănătos.

„În plus, Brad ar fi putut opta pentru tratamente estetice subtile pentru a-și îmbunătăți aspectul.”

Recent Posts

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

24 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică