Categories: Stil de viaţă

Semnificatia si harta alunitelor de pe corp! Ce spun despre tine, viitor si caracter!

Ce spun alunitele de pe corp despre tine conform cu stiinta orientala? Afla din urmatorul articol!

Alunita 1 – Viata o sa fie o provocare pentru tine si o sa existe perioade cand n-o sa-ti fie usor. Vestea buna este ca daca alunita este rosiatica si este mai mult in fata decat in spate, o sa treci cu usurinta peste orice obstacol.
Alunita 2 – Esti o persoana predispusa la stres. Aminteste-ti sa tragi adanc aer in piept si sa te calmezi de fiecare data cand de simti presat de cei pe care ii iubesti.
Alunita 3 – Esti o persoana populara si eficienta, iar viata ta o sa fie un lung sir de provocari. Iti place sa muncesti si in egala masura sa ai o viata sociala dezvoltata. Cel mai probabil vei ocupa o functie inalta si plina de responsabilitati.
Alunita 4 – O alunita apropiata de mijlocul pieptului te avertizeaza sa ai grija la ce mananci si la alimentatia nesanatoasa, mai ales daca alunita este neagra si proeminenta. Daca este de culoare deschisa, inseamna ca vei avea noroc in dragoste si un partener de viata care te va iubi enorm.
Alunita 5 – O alunita pe partea superioara a sanilor reprezinta o viata fericita, cu putine griji. Trebuie totusi sa ai grija de sanatatea ta, mai ales cand te apropii de varsta de 50 de ani.

Alunita 6 – Acesta este semnul persoanelor foarte ambitioase si cu aspiratii inalte. De asemenea, anunta un viitor incununat de succes profesional.\n

Alunita 7 – O alunita in acest loc simbolizeaza un om bun la suflet si generos. Esti o persoana care-si tine promisiunile si de onoare in afaceri.

Alunita 8 – O alunita pe stomac reprezinta o persoana foarte norocoasa; viata ta o sa fie una lipsita de complicatii si sigura. Aceasta alunita este una norocoasa si cu cat este mai mica, cu atat este mai bine.

Alunita 9 – O astfel de alunita prezice noroc la bani, mai ales daca este de culoare inchisa si foarte vizibila. Cu cat este mai mica, cu atat este mai bine. Daca alunita atinge buricul, ai toate sansele sa devii un om foarte bogat.
Alunita 10 – Se spune ca persoanele care au o astfel de alunita vor avea multi copii.
Alunita 11 – La fel ca alunita 10, posesorul alunitei 11 va fi binecuvantat cu copii ascultatori, care vor ajunge departe in viata.
Alunita 12 – Semn de noroc, desi vei avea si niste momente de rascruce.
Alunita 13 – Este in general un semn ce indica frumusete. Vei avea noroc ca si partenerul de viata sa fie inzestrat cu frumusete pe masura.
Alunita 14 – Este un semn de noroc la bani, mai ales pentru barbati. Cu cat este pozitionata mai in interiorul bratului, cu cat mai sus vei ajunge.
Alunita 15 – O astfel de alunita spune ca trebuie sa muncesti din greu pentru tot ce vrei sa obtii. De asemenea, mai poate insemna ca vei avea munca de fizica.

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

Recent Posts

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

22 de minute ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

53 de minute ago

Vestea bună a zilei! Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pe sticlă. Unde îi vom putea vedea din nou și când

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care…

o oră ago

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale și sănătatea inimii. Lidia Fecioru: „Dimineața și seara, 5 minute”

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale. Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu hipertensiunea…

2 ore ago

Ce trebuie să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Cum să depășești această experiență dificilă

Ce să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Un diagnostic de cancer este,…

2 ore ago

Citeste si: