Categories: Stil de viaţă

Sinuciderea, un fenomen straniu! Maria Constantin, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Gândul „vreau să mor” apare de obicei atunci când oamenii suferă de durere emoțională, încât aceasta devine insuportabilă. Această durere este adesea înrăutățită de frica de a fi o povară pentru alții sau de a nu se mai regăsi nicăieri.

Sinuciderea, un fenomen straniu! Maria Constantin, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Maria Constantin a avut un astfel de gân în tim ce era căsătorită cu Marcel Toader. Celebra cântăreață a vorbit despre momentul când a avut să-și pună capăt zilelor.

Maria Constantin, una dintre cele mai cunoscute cântărețe, a avut o perioadă tulbure în perioada în care a fost căsătorită cu Marcel Toader. Cântăreața a mai precizat că tot în respectiva perioadă îi treceau prin cap numeroase gânduri negre, însă tot ce a ajutat-o să treacă peste a fost fiul ei, la care se gândea constant.

Maria Constantin: Am cunoscut depresia

„A fost vorba de infidelitate, dar nu din partea mea. Atunci am cunoscut depresia. Ai impresia că viața ta nu mai are sens, că poate să se sfârșească și în secunda doi. Singura chestie care m-a motivat a fost copilul meu, pentru că altfel cine știe la ce aș fi recurs. Și da, am avut gânduri, de nenumărate ori. Mi-am dat seama de cum sunt oamenii, pentru că nimeni nu mă suna să mă intrebe: Ești bine? Ai nevoie de ceva?

Nu i-am dorit niciodată moartea

Să știi că au fost momente în viața mea în care i-am gândit rău. N-am putut să îi fac rău, dar i-am gândit și o să vezi că ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit. Nu i-am dorit niciodată moartea, Doamne ferește. Nu doresc răul nimănui, indiferent cât rău mi-a făcut.”, a mai spu Maria Constantin.

Pe lângă o căsnicie eșuată, cântăreața spune că mai are un regret. Nu a fost alături de fiul ei în multe momente importante, mărturisind chiar că a existat o perioadă când nu-și mai dorea să se trezească.

„Cumva am pornit un război pentru copil. Copilul a fost crescut doar acolo, în casa părinților fostului soț și era cumva obișnuit cu toată lumea de acolo.

În momentul în care eu am plecat de acolo, am plecat împreună cu fiul meu, numai că el nu s-a obișnuit. Eu trebuia să merg să fac bani cumva, că nu aveam o situație financiară foarte bună în acel moment, chiar dacă eram angajată la un asamblu de renume. Vă spun sincer că era salariul minim pe economie, adică nu aș fi putut să supraviețuiesc doar din acel salariu. M-am gândit la binele copilului, unde îi este cel mai bine, atunci am căzut de acord că va rămâne copilul în casa părinților lui și alături de tată, potrivit wowbiz.ro.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

4 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

4 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

5 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

5 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

6 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

6 ore ago

Citeste si: