Categories: Știrile zilei

Șocant. Esteticianul vedetelor, dovezi găsite în laptop că înteținea raporturi sexuale de față cu copilul minor

Medicul estetician acuzat de malpraxis la începutul anului este cercetat sub control judiciar şi are interdicţia de a mai efectua operaţii.  

Cel puțin zece paciente susțin că au fost mutilate de el în urma intervențiilor estetice și îi cer despăgubiri de aproape 2 milioane de euro. În realitate, numărul victimelor ar fi mult mai mai mare, dar nu toate au depus plângere.

Esteticianul vedetelor, dovezi că înteținea raporturi sexuale de față cu copilul minor

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii au făcut 15 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală, vizat fiind şi respectivul medic specialist în chirurgie plastică.

„Faţă de persoana în cauză au fost dispuse măsura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile şi interdicţia de a efectua intervenţii chirurgicale de orice natura”, a informat IPJ, potrivit stirileprotv.ro.

Au fost făcute percheziții în 15 locuri inclusiv la clinicile unde medicul estetician oferea consultații sau opera. Perchezițiile au avut loc în București la o clinică situată pe Șoseaua Nordului, dar și la un spital aflat în zona Pieței Victoriei, acolo unde medicul estetician ar fi efectuat operațiile estetice.

Cele două unități spitalicești ar fi pus la dispoziție contracost blocul operator, dar și cabinetele de consult. De aici, polițiștii și procurorii au ridicat mai multe documente și probe.

În urma perchezițiilor informatice, au apărut, însă, noi informații șocante despre medic estetician.  La percheziții, anchetatorii au descoperit în laptopul bărbatului imagini în care acesta întreținea relații sexuale cu soția lui în prezența copilului, motiv pentru care ancheta s-a extins.

Chirurgul și soția lui sunt cercetați acum și pentru corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Victimile cer despăgubiri de 2 milioane de euro

Zece femei operate în ultimii patru ani de doctorul Hussein Shamieh, cunoscut drept esteticianul vedetelor, au depus plângere și îl acuză de malpraxis. Acestea susțin că au fost mutilate și cer, în total, despăgubiri de aproape 2 milioane de euro.

Unele victime spun că suferă și acum după complicațiile care au apărut în urma intervențiilor chirurgicale efectuate de chirurgul reclamat. O tânără de 32 de ani a fost operată de urgență de medicii din Capitală după o infecție care îi punea viața în pericol.

„Medicul curant nu a acceptat să o trateze sub nicio formă, spunându-i că totul este în regulă și nu are nicio problemă și este în curs de vindecare, nu a fost așa. Exista o infecție inclusiv pe interiorul sânului. Clienta mea a plâns în toată această perioadă, nu a mai fost la muncă, nu a mai putut să se ocupe de familie, are un copil mic, a fost foarte dificil”, a dezvăluit Tarabih Mocanu, avocata uneia dintre victime.

Înainte de fiecare operație, pacientele primeau câte un contract din partea medicului prin care se angajau ca vreme de trei ani să nu îl denigreze, să nu vorbească nimic despre el, nici despre intervențiile chirugicale și să nu posteze nimic pe rețelele sociale. În caz contrar pacientele plăteau daune morale de 250 de mii de euro.

Recent Posts

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

17 minute ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

47 de minute ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

o oră ago

Anunț pentru consumatorii de cafea! Uite ce se întâmplă dacă bei una sau două căni de cafea pe zi

Cofeina este revigorantă și stimulantă pentru sistemul nervos central. Este unul dintre cele mai consumate…

2 ore ago

Medic, despre vitaminele în exces: Consecințele duc la CANCER

Vitaminele care susțin sistemul nervos, necesare? Stres, infecții respiratorii, gripă sau  întărirea sistemului nervos. De…

2 ore ago

Rinită alergică

Rinită alergică. Care sunt pericolele și cum să faceți față unui nas înfundat sau care…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra