Categories: Stil de viaţă

Sophia Loren, diva supremă. Secretele de frumusețe ale uneia dintre cele mai frumoase femei din lume, care azi împlinește 85 de ani

Sophia Loren este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Azi împlinește 85 de ani, dar atitudinea sa a rămas la fel de sexy ca în tinerețe.

Ochii care hipnotizează, de un verde smarald, au făcut-o irezistibilă toată viața. Emană feminitate prin toți porii, iar aerul copilăresc în combinație cu senzualitatea vădită au făcut-o un sex simbol al tuturor timpurilor.

Ce secrete de frumusețe a avut, de-a lungul timpului, Sophia Loren?

YESTERDAY, TODAY AND TOMORROW, (aka IERI, OGGI, DOMANI), Sophia Loren, 1963, Image: 127530970, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

În primul rând, optimismul. Bunătatea și pofta de viață. Sunt ingrediente fără de care nu poți ajunge octogenar cu seninătate.

Sophia Loren, un simbol de feminitate și frumusețe răvășitoare, cea mai dorită femeie în anii ‘50!

Pe numele de fată Sofia Villani Scicolone, Sophia Loren s-a născut la 20 septembrie 1934, la Roma, însă este mândră de originile napolitane ale părinţilor ei.

Este fiica nelegitimă a inginerului Riccardo Scicolone şi a profesoarei de pian Romilda Villani. A avut o copilărie grea, din cauza sărăciei. A fost crescută de familia mamei. Pe tatăl său l-a întâlnit doar de trei ori ăn viaţă. La 16 ani a participat la concursul Miss Italia, unde juriul a creat pentru ea premiul Miss Eleganţă. Obţine apoi roluri mici în filme. În 1950 îl întâlneşte prima oară pe Carlo Ponti. Dar acesta era căsătorit cu Giuliana. Abia după 7 ani, când acesta divorţează în Mexic, se mărită cu el, la 17 septembrie 1957. Însă căsătoria e anulată în Italia, fiindcă nu s-a înregistrat divorţul în ţara natală. Continuă să trăiască împreună până ce Ponti divorţează în Franţa şi se căsătoresc din nou la 9 aprilie 1966. Din căsătoria lor rezultă doi fii, Edoardo şi Carlo Jr, astăzi în vârstă de 51 de ani. Sophia e o fervent catolică. Loccuieşte la Geneva, în Elveţia, din 2006. Mai are case la Napoli şi Roma.

SOPHIA LOREN, Image: 94282080, License: Rights-managed, Restrictions: This image is NOT available for commercial or promotional use and is being made available for editorial reference usage only., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Entertainment Pictures

Sophia Loren spune că datorează frumuseţea uleiului de măsline, care nu-i lipseşte din alimentaţia zilnică. De asemenea, îşi dă cu ulei de măsline pe faţă şi pe corp. De aceea nu are riduri. Vedeta mai zice că se menţine datorită atenţiei pe care i-o dau în mod constant cei doi fii ai ei, Carlo Jr, care este muzician, şi Edoardo. Vedeta e de asemenea fericită de când a devenit bunica a 3 nepoţi: Vittorio (11 ani), fiul lui Carlo Jr, care e căsătorit cu  violonista maghiară Andrea Meszaros, Lucia (12 ani) şi Leonardo (8 ani), odraslele lui Edoardo şi ale soţiei lui, Sasha Alexander. Sophia a dezvăluit că şi-a păstrat mereu silueta datorită pastelor, preparatele ei preferate. „Pastele sunt foarte bune pentru sănătate, au confirmat medicii. Sunt carbohidraţi complecşi ce combat foamea şi previn scăderea nivelului de zahăr din sânge. Te ajută să nu mănânci mult şi să nu te îngraşi”, a mărturisit actriţa italiană. Sophia face plimbări lungi, se culcă devreme, după ora 20.00, şi se trezeşte zilnic la 5.30. Se uită puţin la televizor. Legendara vedetă italiană Sophia Loren împlineşte la 85 de ani, dar nu îi arată!

Recent Posts

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

24 de minute ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

54 de minute ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

o oră ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

2 ore ago

Premier, împușcat în urma unei ședințe. Viața lui este în pericol

Premier, împușcat în urma unei ședințe. În urmă cu câteva ore, premierul slovac Robert Fico…

2 ore ago

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cum reușesc să aibă memoria ca la 50

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cercetătorii germani încă mai caută să descopere…

3 ore ago

Citeste si: