Categories: Stil de viaţă

Cine îți fură energia? ȘTIINȚA confirmă: ”Corpul uman este ca o plantă!”

Cine îți fură energia, atunci când te simți epuizat? Ți s-au descărcat bateriile. Nu mai ai vlagă, erai bine și, dintr-o dată, nu știi ce ai pățit. S-a spart tot ca un balon. Te-ai gândit vreodată că de vină sunt oamenii din jurul tău? Că te ot secătui de energie?

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că o persoană îți trimite energie negativă și chiar să simți că o fură pe a ta ?

Totul este energie este una din principalele axiome ale științei, iar oamenii nu sunt străini de transformările de energie.

În Bielefeld, Germania, a avut loc un studiu foarte interesant, în care s-a demonstrat că plantele absorb energie de la alte plante. Olivia Bader- Lee, medic și terapeut, a continuat după rezultatele acestor analize.

Știința care studiază comportamentul energiei în corpurile vii se numește bioenergie. Această cercetare s-a realizat cu alge și s-a descoperit că pe lângă fotosinteză, mai au o sursă alternativă de energie, absorb energia altor alge. Acest lucru a fost descoperit de biologul german Olaf Kruse, iar descoperirile au apărut pe Naturesite.com.

Bader-Lee susține că organismele noastre sunt ca niște bureți care absorb energia înconjurătoare. Acesta este motivul pentru care unii nu se simt în largul lor în anumite grupuri, când are loc un amestec de energie și emoții.

Corpul uman este asemănător unei plante care absoarbe energia necesară pentru a-și hrăni starea emoțională, celulele se energizează, crește cortizolul și catabolismul și hrănește celulele în funcție de nevoile emoționale, a spus Bader-Lee.

De aceea unii oameni își schimbă dispoziția, devin nervoși, stresați, supărați, anxioși, triști, dar și fericiți, optimiști sau surâzători.

Bader-Lee spune că de-a lungul secolelor, omul și-a pierdut conexiunea cu natura, când acel schimb de energie ar fi putut aduce beneficii enorme umanității.

Până la urmă, spiritul este energie, iar ceea ce noi numim supernatural nu e nimic mai mult decât manifestarea diferitelor energii în lume. În vechile culturi de pe fiecare continent, se știau aceste lucruri, dar știința a decis să le ignore și doar câțiva oameni de știință au îndrăznit să le abordeze, de teama criticilor și respingerii de către comunitatea științifică.

Recent Posts

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

4 ore ago

Planta miraculoasă de lângă casă. Ce boli tratează Mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…

5 ore ago

Cu cât vor creşte, din nou, pensiile de la 1 ianuarie 2025. Cât va fi rata inflaţiei?

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…

5 ore ago

Mesaj emoţionant pentru Florin Piersic: „Este nemuritor!”

Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…

6 ore ago

Horoscopul BANILOR. TREI ZODII norocoase dau lovitura în săptămâna 13-19 mai

În săptămâna 13-19 mai, multiple aspecte planetare vor influența situația financiară a zodiilor. Primul aspect notabil…

6 ore ago

Legătura dintre schimbările climatice şi bolile infecţioase

Specialiştii atrag atenţia că numărul bolilor infecţioase va creşte tot mai mult în viitor din…

7 ore ago

Citeste si: