Categories: Ştiri sănătate

Testarea preflight COVID-19 și contextul actual: Ce trebuie să știi înainte de zbor?

Pe măsură ce călătoriile încep să se reia încet, încet pe tot globul, este clar că pregătirea pentru o călătorie cu avionulva fi mult mai complicată și va necesita mai mult decât simplaverificare a pașaportului și împachetarea hainelor pentru a le pune în bagaj.

Țările se redeschid cu precauție, dar viitorul călătoriilor se schimbă într-un ritm rapid. Și măsurile de screening pentru sănătate pot deveni o parte din ce în ce mai proeminentă a experienței de călătorie în lunile și poate chiar în anii următori.

Ce știm în prezent despre legătura dintre testare și zbor?

Indiferent dacă ai nevoie sau nu de un test coronavirus pentru a zbura, va depinde în mare măsură de origine și destinație – și pe măsură ce această criză globală de sănătate progresează, metodele de screening și testare pentru a putea călători vor evolua probabil. În unele cazuri, cum ar fi ruta Emirates care leagă Emiratele Arabe Unite de Tunisia, călătorii ar putea fi obligați să se supună testelor coronavirusului la fața locului înainte de a urca într-un avion. În alte cazuri, pot fi necesare rezultate negative înainte de a putea intra într-o țară sau de a părăsi aeroportul.

Astfel, pentru a facilita călătoria cu avionul și pentru că există numeroase țări care cer teste negative realizate în ultimele ore, Revive Health a deschis un centru de testare în parcarea aeroportului, la doar două minute de mers pe jos, vis-a-vis de terminalul PLECĂRI. În funcție de nevoile și cerințele impuse de țara în care urmează să zbori, poți alege un test RT-PCR sau antigen și chiar recoltarea analizelor pentru determinarea anticorpilor, totul fără programare.

Iată care sunt țările cele mai des alese ca destinație turistică și ce fel de teste acceptă:

  • Test PCR – Rusia, Turcia, Germania, Marea Britanie, Austria, Italia, Franța, Belgia, Spania, Portugalia, Bulgaria, Malta, Grecia, Cipru, Israel, Egipt, Danemarca, Olanda, Dubai, Emiratele Arabe Unite, China, Japonia, Coreea de Sud, S.U.A, Canada, Australia;
  • Test Antigen – Germania, Australia, Italia, Suedia, Danemarca, Olanda, China (IgM), Lituania, Luxembourg;

Revive Health, cu un nou de centru testare COVID-19 Aeroport Henri Coandă, îți oferă certificate de analiză valide și oficiale, disponibile atât în română, cât și în limba engleză. Traversând parcarea exterioară, te poți testa în aer liber și astfel vei evita cozile lungi din centrele de testare în interior, care sunt supuse unor norme stricte ce implică și timp în plus de așteptare.

Testarea înainte și după călătorie poate reduce riscul răspândirii COVID-19. Testarea nu elimină toate riscurile, dar atunci când este asociată cu o perioadă de ședere acasă și măsuri de precauție zilnice, cum ar fi purtarea măștilor și distanțarea socială, poate face călătoria mai sigură, reducând răspândirea virusului în avion, în aeroporturi la cozi și la destinație. Astfel, alege să îți faci un test COVID în Otopeni la aeroport! Asigură-te că te bucuri de o vacanță fără griji, în timp ce ții cont și de regulile de distanțare socială!

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

44 de minute ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

o oră ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

2 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

3 ore ago

Citeste si: