Categories: Ştiri sănătate

Theo Rose momente dificile „Mă gândeam la cât de rău îmi e”

Din cuprinsul articolului

Theo Rose a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă și și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit depre cele mai grele provocări, problemele de sănătate cu care se confruntă, sarcină, dar și relația cu Anghel Damian.

Theo Rose a dezvăluit că sarcina i-a schimbat viața. Fiind mereu prinsă cu proiecte și tot felul de activități pe plan profesional, artista nu a acordat o importanță prea mare sănătății și a ajuns să se simtă epuizată de multe ori. Jurata de la „Vocea României” dă de înțeles că salvarea ei e faptul că e însărcinată.

„Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează. Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea exact așa cum trebuie”, a declarat Theo.

Lupta cu anxietatea

Așa cum a mai spus și în alte rânduri, Theo Rose a reamintit că s-a luptat cu anxietatea și speră că, atunci când copilul ei va veni pe lume, va scăpa complet de această problemă.

„Eu sunt fericită că sunt însărcinată, că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Abia aștept să transfer grija asta. Și despre asta era anxietatea mea, mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Stai să vezi acum, când o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care-l face”, a povestit Theo Rose.

Prețul succesului

Artista a vorbit și despre prețul succesului său uriaș. Dacă există o parte negativă în tot ce trăiește pe plan profesional, aceea e faptul că nu mai are intimitate și că totul se află în presă. Așa s-a întâmplat și după momentul despărțirii de Alex Leonte, toți fanii cântăreței au aflat despre relația ei și a lui Anghel Damian din presă, după apariția unor imagini în care apăreau în ipostaze intime.

„Momentul în care te trezești dintr-un vis într-o chestie așa de mare, evident că nu știi ce să faci cu el. Dar din moment ce ai muncit la asta de când erai mic nu mai vezi succesul ca fiind sclipiciul. Dai un search pe Google și ai găsit totul despre noi. Nu mai putem să ne ascundem. Eu multe lucruri despre viața mea le aflu din presă”, a povestit cântăreața.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

10 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

10 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

11 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

11 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

12 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

12 ore ago

Citeste si: