Categories: Stil de viaţă

Topul țărilor în funcție de activitatea la cazinouri

Jocurile de noroc sunt o activitate populară în multe părți ale lumii, deși în unele țări sunt încă ilegale. Pariurile pot lua o varietate de forme, de la jocul în cazinouri până la pariurile sportive online, noi opțiuni apărând în permanență pentru cei care doresc să parieze.Industria jocurilor de noroc atrage tot mai mulți jucători în fiecare an. Jocurile de noroc au ieșit din umbră în ultimele două decenii – mai ales prin intermediul cazinourilor online sau mobile.

Timp de mulți ani, cazinourile erau prost văzute, iar pariurile sportive erau interzise, dar acum
legile se relaxează în întreaga lume, țările fiind mult mai prietenoase cu această distracție populară. Adevărul este că a fost întotdeauna popular; doar că a fost în mare parte stigmatizat să pariezi. Poți în ultima vreme să pariezi pe jocuri la care nu te-ai fi așteptat înainte. De exemplu vezi întâi cum se joaca macao și apoi verifică opțiunile pe care le ai.

Popularitatea jocurilor de noroc nu are granițe. Dar legile și culturile diferitelor țări dezvăluie diferențe în modul în care acestea abordează pariurile. După ce am analizat factorii pe care i-am menționat mai sus, am realizat un clasament al națiunilor care pariază cel mai mult.

Australia

Australia este pe primul loc atunci când vine vorba de sumele de bani alocate, de populație, jocurilor de noroc. Aproximativ 80% din populație participă la jocuri de noroc într-o formă sau alta. Salariul mediu în Australia în 2022 este de 3700 de dolari pe lună. Cetățenii cheltuiesc în medie 1000 de dolari pe an pe jocuri de noroc. De fapt, jocurile de noroc în Australia sunt considerate o problemă națională. Un procent foarte mare din aparatele de joc din lume se află pe această insulă, iar mulți oameni au datorii. Guvernul nu a restricționat jocurile de noroc, dar banca centrală a țării a majorat taxele pe pariurile din cazinouri.

Germania

Salariul mediu în Germania este de 2.400 de euro pe lună. Jocurile de noroc sunt pe locul al doilea, imediat după divertismentul pentru adulți, în ceea ce privește cheltuielile pe care germanii își cheltuiesc venitul disponibil. Sportul este foarte popular în Germania, motiv pentru care și pariurile sportive reprezintă o piață mare în această țară. Autoritățile germane au interzis cazinourile online, dar această interdicție se aplică doar site-urilor germane. În fiecare an, cazinourile din Germania furnizează 640 de milioane de euro în taxe la bugetul de stat.

Ce înseamnă toate acestea? Ei bine, o țară cu 83 de milioane de locuitori va avea mult mai multe posibilități de a juca. În momentul de față, există cazinouri în toate cele 16 landuri, așa că nu e ca și cum ar fi inaccesibil. Cu toate acestea, se așteaptă ca numărul de jocuri de noroc să explodeze mai mult odată ce patronii vor putea pur și simplu să se conecteze online și să joace cazinou, poker, sloturi sau orice altceva au chef, în loc să fie nevoiți să se deplaseze cu mașina până la un cazinou.

Statele Unite ale Americii

Fie că este vorba de curse de cai, de sporturi de primă ligă sau chiar de pariuri între prieteni, mulți americani vor fi implicați în orice înseamnă gambling.

Cu toate acestea, peisajul se schimbă rapid în Statele Unite, așa că așteptați-vă ca acest număr să crească. Nu înseamnă că se vor face mai multe jocuri de noroc, dar înseamnă că mai multe dintre acestea se vor întâmpla pe piețele reglementate și licențiate. De exemplu, pariurile sportive au devenit legale doar recent în multe state. În timp ce mulți au pariat pe sport online în tot felul de locuri diferite, cifrele nu au fost luate în considerare în totalitate din cauza locului în care au avut loc jocurile de noroc.

Legile privind jocurile de noroc din SUA sunt reglementate la două niveluri, federal și regional. În prezent, Pennsylvania, New Jersey, Nevada, Michigan, Virginia de Vest și alte câteva state permit cazinourilor și caselor de pariuri să opereze online. New Jersey, Michigan și Pennsylvania au legalizat chiar și pokerul online. Industria jocurilor de noroc din America este reglementată prin licențe, așa că veți avea nevoie de o licență pentru a putea opera în mod legal. Piața jocurilor de noroc din SUA are un potențial uriaș.

China

China este una dintre cele mai mari superputeri economice, iar jocurile de noroc sunt un domeniu în care poporul chinez dă dovadă de putere. Dacă ne uităm la cifre, nimeni nu cheltuiește mai mult pe jocuri de noroc pe țară decât China. Deși acest lucru ar putea fi o surpriză, deoarece jocurile de noroc sunt interzise în multe părți ale țării, adevărul este că oamenilor le place să joace. Macao este principalul centru în care o fac, dar se pare că există, de asemenea, o mulțime de acțiuni clandestine.

Chinezii cred destul de mult în noroc, precum și în conceptul acestuia. În fiecare An Nou, ei își urează reciproc noroc, prosperitate, bogăție și sănătate. Mulți își testează norocul în Macao și, după cum arată cifrele, sunt cea mai aglomerată țară din lume când vine vorba de jocuri de noroc.

Succesul Macao continuă să se bazeze pe capacitatea sa de a atrage localnici și jucători din întreaga lume care caută o activitate de vacanță distractivă sau care doresc să participe la cele mai mari jocuri. Aceasta este singura zonă din China în care jocurile de noroc sunt legalizate. Pariurile sportive reprezintă principalul obiectiv aici. Dependența de jocuri de noroc în această țară este o problemă serioasă.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

2 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

2 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

3 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

3 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

4 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra