Tratament naturist cancer – Vitamina B17 sau Amigdalina (P)

Vitamina B 17 este, fără doar și poate, cunoscută pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului încă din cele mai vechi timpuri, iar specialiștii în medicină naturopată au realizat suplimente naturiste cu B17, un minunat remediu naturist, ce ajută la ameliorarea afecțiunilor cancerigene, dar care oferă și protecție la nivelul aparatului urinar, reglează nivelul tensiunii arteriale și ajută la detoxifierea organismului.

Milioane de persoane care sunt diagnosticate cu o formă de cancer au acum șansa la o viață normală, întrucât experții în medicină naturopată au descoperit de mulți ani  efectele benefice  cu ajutorul  extractului de sâmburi de caisă, care are un aport bogat de vitamina B 17.

Recomandat în terapiile cancerului, Vitamina B17 are rolul de a elibera cianamidă și benzaldehidă, citotoxine, ce au rolul de a elimina celulele canceroase, prin procesul sinergic.

Astfel, vitamina B 17 este responsabilă de sinteza acizilor grași, a aminoacizilor, a hemoglobinei și are, de asemenea, efecte antitusive, antiinflamatoare, precum și antispastice.

Principalele beneficii ale acestui remediu naturist se referă la faptul că acest remediu sută la sută naturist are puterea de a stopa dezvoltarea și răspândirea celulelor canceroase, întrucât induce apoptoza, adică moartea programată a celulelor canceroase din organism, astfel că ajută la eliminarea lor din organism.

Ba mai mult, acest remediu naturist este eficient și pentru eliminarea efectelor nocive date de terapiile convenționale, precum radioterapie sau chimioterapie, întrucât întărește sistemul imunitar și ajută la regenerarea țesuturilor bolnave. Amigdalina este recomandată pentru tratarea unor afecțiuni canceroase precum cancer mamar, cancer pulmonar, gliom diufuz, dar și mialgii ori depresii sau iritabilitate.

Vitamina B17 este, de asemenea, recunoscut pentru puterea de a reduce durerile date de artrită, dar și de alte afecțiuni, astfel că le îmbunătățește calitatea vieții simțitor.

Printre altele, vitamina b17 in corp poate reduce efectele date de poluare, stres, etc, astfel că previne îmbătrânirea celulară și, mai mult de atât, ajută la refacerea organsimului.

Vitamina A, B, C, proteine, magneziu, fier, dar și acizi grași se regăsesc în compoziția sâmburilor de caisa, astfel că acest supliment alimentar sută la sută natural ajută la funcționarea optimă a funcțiilor de la nivelul ficatului, dar în același timp conferă organismului uman un plus de energizare și îmbunătățește puterea de concentrare.

De asemenea, amigdalina sau vitamina b17 cum mai este denumită popular ameliorează anumite tumori, reglează tensiunea arterială și este chiar un adjuvant pentru susținerea sistemului imunitar sănătos, grație numeroaselor substanțe nutritive ce se regăsesc în compoziția extractului de sâmburi de caisă

Exista suplimente alimentare cu continut de vitamina B17, amigdalina?

Conform experților în medicină naturopată, exista pe piata suplimente autorizate si avizate in farmaciile Catena dar si alte farmacii si magazine naturiste cat si in magazinele online.

Puteti vedea aici produsele avizate cu vitamina B17 disponibile in farmacii si recunoscute internationalwww.medicinas.ro

Iata marturia incredibila a unei doamne care a urmat un tratament naturist bazat pe Vitamina B17 si este deosebit de multumita de rezultatele obtinute.

https://www.youtube.com/watch?v=sjoQedda9jE&t=53s

 

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

22 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică