Categories: Stil de viaţă

Trei zodii de femei de neînlocuit. Bărbații fac obsesii pentru ele

Din cuprinsul articolului

Zodii de femei atractive. Niciun bărbat nu le poate uita. Anumite zodii sunt mult mai ușor de uitat decât altele. Berbecii, de exemplu, au foarte multă dragoste de oferit, și atunci când intră într-o relație, te vor face să te simți în al nouălea cer.

Trebuie totuși să aibă un punct în care să-și îndrepte atenția, altfel își pot pierde rapid interesul, arată Astrology.com. În general, zodiile de pământ au mai multă nevoie de timp pentru a-și reveni după o relație eșiată. Taurii, în particular, sunt zodii fixe, încăpățânate, persistente ce urăsc schimbarea.

Berbec

Printre cele 3 femei din zodiac imposibil de înlocuit se numără și cele născute în zodia Berbec. Sunt romantice și într-un fel foarte diferite față de restul nativilor.

Acest lucru le poate face să fie atractive ca un magnet pentru bărbații din jur, spune Yourtango.com. Reușesc să cucerească doar cu privire sau un zâmbet și este greu să-ți ții mâinile departe de ele. Chiar dacă te vei simți perfect în preajma lor, este greu să conviețuiești cu ele.

De cele mai multe ori, aceste persoane tind să fie agresive și să aibă mult prea multă energie neconsumată. La început, totul poate părea ca într-o poveste. Pe măsură ce timpul trece însă, îți dai seama că certurile vor ajunge la ordinea zilei.

Taur

Femeile născute sub acest semn zodiacal pot părea că sunt perfecte. Cu toate acestea, tensiunea în relații apare încă de la început. O chimie inexplicabilă te va face să crezi că într-adevăr se numără printre cele 3 femei din zodiac imposibil de înlocuit, însă odată ce vezi comportamentul lor, te vei speria. Este o atracție pe care nu o poți explica, dar care îți place. Cu toate acestea, dacă înveți comportamentul unei astfel de femei, poți rămâne cu adevărat uimit.

Sunt pasionale, atrăgătoare și știu cu adevărat să te facă fericit până la final. Chiar dacă pentru început simți o incompatibilitate, nu te speria, femeia Taur va ști cu siguranță să te atragă în vraja ei ca un magnet. Poți avea încredere, pentru că știe să păstreze un secret. În general sunt foarte răbdătoare și sunt greu de enervat. Taurii adoră frumusețea, așa că poți să o răsfeți cu cadouri, indiferent de prețul acestora.

Fecioară

Femeia Fecioară îți oferă dragoste și înțelegere încă de la început. Îți poate stimula cu ușurință felul romantic de a fi. Reușește întotdeauna să caute puncte comune de interes și vrea să faceți totul împreună. Poate părea foarte previzibilă la început, însă odată ce o descoperi cu adevărat, îți dai seama câtă frumusețe ascunde în interior.

Deși are tendința de a fi foarte distantă în relații, pentru a vedea cu adevărat personalitatea sa trebuie să-i oferi ceea ce își dorește. O relație bazată pe înțelegere și comunicare va duce mai departe la o poveste demnă de cărțile romantice. Poate părea că nu-și dorește niciun fel de comunicare, însă acestea vine natural odată ce vă descoperiți unul pe celălalt.

Recent Posts

Lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical. Modificări importante privind concediul medical

Medicii de familie pot elibera un certificat de concediu medical pentru o perioadă de 7…

3 secunde ago

Top 10 alimente pentru a elimina toxinele din ficat în mod natural și pentru a preveni insuficiența hepatică

Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman și servește ca depozit de nutrienți…

30 de minute ago

Pensiile acestor români se recalculează de două ori. Daniel Baciu: „Vor primi încă o creștere a veniturilor!”

Seniorii țării s-au bucurat de o creștere a pensiilor cu 13,8% la 1 ianuarie în…

o oră ago

Alertă ANM: SCHIMBĂRI bruște ale vremii. PROGNOZA detaliată până pe 10 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 13…

o oră ago

Horoscop 13 mai cu Pavel Globa. Vești grozave pentru o zodie. Se vor debloca situațiile financiare și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele

Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024, realizatde Pavel Globa. Startul de săptămână le aduce…

2 ore ago

Citeste si: