”Ucigașii” de mirosuri: 7 remedii naturiste care te scapă rapid de respirația urât mirositoare, folosite și de străbunici

”Ucigașii” de mirosuri: 7 remedii naturiste care te scapă rapid de respirația urât mirositoare, folosite și de străbunici

Un medic stomatolog a divulgat câteva metode naturale, folosite și de străbunici, pentru a scăpa de respirația urât mirositoare. De unde vine mirosul? Din păcate, problema respirației urât mirositoare este relevantă pentru mulți oameni.

Apare atât la cei care uită să se spele pe dinți, cât și la cei care au grijă de dantura lor. Dacă și tu te confrunți cu această problemă, medicul stomatolog te sfătuiește să folosești una dintre modalitățile de mai jos.

Sursă foto: Arhiva Doctorul Zilei

Dr. Georgi Roschin, stomatolog, a spus ce trebuie făcut pentru a restabili rapid respirația proaspătă.

Cum să elimini respirația urât mirositoare?

Igiena adecvată, schimbarea dietei cu una mai sănătoasă și curățarea profesională a dinților va ajuta la restabilirea prospețimii respirației. Dar toate acestea sunt procese care necesită timp. Dacă aveți nevoie de rezultate mai rapide, atunci oricare dintre aceste metode va funcționa, garantează medicul.

  • Mestecați o felie de lămâie, lime sau alte citrice. Un mic dejun bun va oferi 2-3 ore de prospețime. Dacă tot nu este posibil să vizitați un medic, trebuie să aveți întotdeauna o coajă de lămâie cu dvs. Înainte de o întâlnire importantă, mestecă-l timp de 5 minute și ești gata.
  • Mestecați boabele de cafea. În mod surprinzător, este un fapt că un bob poate oferi până la 7 ore de prospețime a respirației. Dar de la cafeaua proaspăt preparată, problema se poate intensifica, dimpotrivă.
  • Mestecați  cuișoare. Uleiurile esențiale vă vor ucide germenii din gură și vă vor menține respirația proaspătă.
  • Ienupărul face o treabă excelentă în eliminarea mirosurilor. Mestecă planta pentru doar câteva minute și nu vei mai simți problema.
  • Mănâncă mere acre. Acidul nu se va ocupa doar de miros, ci va activa și activitatea stomacului (este posibil ca din această cauză să apară un miros neplăcut).
  • Clătiți-vă gura cu puțin ulei vegetal. După procedură, nici măcar un indiciu de miros neplăcut nu va rămâne.
  • Faceți o soluție salină și clătiți-vă gura cu ea de 3 ori pe zi. Cu cât concentrația de sare este mai puternică, cu atât procedura este mai eficientă.

 

Recent Posts

Când ajung noile taloane de pensii recalculate și la ce să fie atenți pensionarii

Poșta Română va începe să livreze noile taloane de pensie către pensionari, chiar în următoarele…

10 minute ago

Fenomen îngrijorător. Rata cancerelor de colon a crescut cu 500% la această categorie de vârstă

Cazurile de cancer de colon sunt tot mai frecvente la adulții tineri, însă datele recente…

40 de minute ago

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

o oră ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

2 ore ago

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

3 ore ago

Citeste si: