Categories: Stil de viaţă

Un bărbat a murit în avion după ce i-a curs sânge din nas în cantități mari

Un bărbat a murit în avion după ce i-a curs sânge din nas și din gură. Un incident tragic a avut loc săptămâna aceasta pe un zbor al companiei Lufthansa, unde un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața sub ochii îngroziți ai soției și ai celorlalți pasageri. 

Bărbatul, ale cărui detalii de identificare nu au fost încă dezvăluite, se afla la bordul unui zbor Lufthansa de la Bangkok la Munchen, alături de soția sa. Potrivit relatărilor din publicația elvețiano-germană Blick, citate de The Independent, martorii oculari, Martin și Karin Missfelder, care se aflau în rândul din spatele cuplului, au observat că bărbatul părea să se simtă rău încă de la îmbarcare.

Karin Missfelder a descris că bărbatul prezenta semne de disconfort, având „transpirații reci” și respirând „mult prea repede”, conform unei sursei citate. Soția acestuia a remarcat și ea că starea lui de sănătate nu era în regulă, după ce au alergat ca să prindă zborul. Cu toate acestea, simptomele prezentate de bărbat au îngrijorat echipajul de zbor. Chiar dacă inițial au fost ezitări, echipajul a decis să-l lase pe bărbat să rămână la bord.

A murit după ce i-a curs din nas sânge în cantități mari

Karin Missfelder, care este asistentă medicală la Spitalul Universitar din Elveția, și-a exprimat îngrijorarea continuă pentru starea bărbatului, cerând ajutorul echipajului. Cu toate acestea, intervenția medicului a fost minimală, acesta limitându-se doar la verificarea pulsului și la întrebarea despre starea sa. Din nefericire, starea de sănătate a bărbatului a continuat să se agraveze dramatic.

Martin Missfelder a relatat ulterior că bărbatului i s-a oferit ceai de mușețel, însă acesta deja scuipa sânge. Situația s-a agravat rapid, când a început să îi curgă litri întregi de sânge din nas și din gură, încât a împroșcat totul în jurul lui.

„A fost o scenă de groază absolută. Toată lumea era în panică”, a mărturisit ulterior Martin Missfelder pentru Blick.

Însoțitorii de zbor au intervenit imediat, încercând să îl resusciteze pe bărbat, dar, din păcate, eforturile lor au fost zadarnice.

Conform datelor de pe flightradar24, zborul a decolat de pe Aeroportul Internațional din Bangkok la ora 12:07 a.m., dar a fost deviat înapoi în mijlocul haosului generat de starea de urgență. Pe parcursul revenirii către aeroport, bărbatul decedat a fost transportat în bucătăria avionului.

Un purtător de cuvânt al Lufthansa a confirmat tragicul eveniment pentru Blick, iar avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență în apropiere de Washington, DC.

Recent Posts

Pensia privată: Informatii ulile despre banii românilor de la bătrânețe

Sistemul de pensii private din România a fost introdus în 2008, odată cu crearea Pilonului…

8 minute ago

Sfârșitul lumii este aproape: O clarvăzătoare a dezvăluit data exactă a Apocalipsei și detalii terifiante despre ” Antihrist”

Mhoni Vidente a generat agitație pe rețelele de socializare cu ultima sa predicție despre sfârșitul…

37 de minute ago

Oamenii de știință: acest obicei din copilărie crește riscul de demență

Un obicei din copilărie este asociat cu un risc crescut de a dezvolta demență mai…

o oră ago

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

2 ore ago

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

2 ore ago

Citeste si: