Categories: Stil de viaţă

Un nou scandal îngrozește România. Soția lui Năstase, agresată sexual de o femeie. Va face plângere?

Scandal în România. Luna trecută, de față cu soțul ei, într-un restaurant din Capitală, Ioana Năstase, a trecut printr-un incident incredibil. A fost agresată sexual de o femeie.

Potrivit Click, bruneta a trecut printr-un adevărat moment de coșmar, după ce a fost agresată sexual de față cu fostul mare sportiv. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Ilie a plecat la Paris. Fără să dea nici un fel de explicații.

Scenariul demn de un film

O femeie care se pare că îl cunoștea pe celebrul afacerist a început să-i facă avansuri Ioanei. Mai mult, a început să o pipăie și până să realizeze ce i se întâmplă, Ioana s-a trezit cu nurii pe afară. Practic, agresoarea a dezbrăcat-o la bustul gol în mijlocul unui restaurant!

Îngrozită, bruneta a plecat. Spre surprinderea ei, Ilie că nu a intervenit. În loc să aplaneze situația, a început să o înjure, apoi fiecare a plecat la casa lui. A doua zi, Ilie și-a anunțat soția că pleacă la Paris, dar și-a luat doar bilet dus.

Ioana: „Am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine”

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi-a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus.”, a declarat Ioana Năstase.

„Cel mai mare șoc. Tragedia vieții. Sâmbăta seara, am fost într-un centru comercial, unde Ilie a spus că mă însoțește. La un moment dat l-am căutat o oră prin parcare, în final l-am găsit și i-am spus „Ilie, am crezut că ai plecat acasă”.

Cu 3 ore înainte fusesem la masă, însă în acel moment, când ne-am găsit la mașină, mi-a spus că îi este foarte foame și vrea să mănânce. I-am zis să mergem acasă, dar am mers la restaurant, eram în trening.

Și acolo, la masă, mi-am luat o saramură de pește, cappuccino și apă plată. Mie mi-a venit mâncarea în 10 minute și lui nu, apoi l-am întrebat: Ilie nu îți iei nimic? A zis că nu îi mai este foame. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că brusc, la câteva minute, în timp ce mâncam, a venit o duduie de 1, 90 la masa noastră și a zis „Ilie, Ilie, hai să facem poze”, mi-am dat seama că se cunosc. Ea era însoțită de un om”,a povestit bruneta.

„Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el a zis <<Ok, baby!>>”

„A insistat să se așeze la masă. S-a așezat ea lângă mine, iar domnul lângă Ilie. La un moment dat m-a întrebat dacă vreau să merg la toaletă și i-am zis că nu. A început să insiste, am zis hai să merg. La un moment dat se uita în spatele meu și mi-a zis: „Mamă, ce fund apetisant ai, ce te-aș ciupi!”

Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex, pentru că am rămas cu sănii dezgoliti și mi-a pus mâna pe un sân. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el a zis „Ok, baby”. M-am speriat și am încercat să fug. Patronul a văzut, a recunoscut-o, a luat-o și a dat-o la o parte. Ea nu voia să plece de lângă mine, timp în care patronul încerca să o ia de acolo.

A plecat de lângă mine, am fost cu Ilie la mașină. Femeia asta pe mine m-a marcat și nu știu dacă vreodată vă plăti. Mi-a zis că este din Pitești, că a fost și ea model. Omul a venit și și-a cerut scuze, a spus că o cunoscuse cu o seară înainte, cel cu care era femeia.

A zis că e la al doilea divorț, că e din Pitești, că are o fetiță de 16 ani și că lucrează la un ziar sau o televiziune”, a mai spus Ioana Năstase.

Momentan nu se știe ce demersuri va face soția lui Nasy în privința femeii care a agresat-o, dacă va face plângere la Poliție sau nu împotriva ei. Dar nici dacă îl va ierta pe tenismen pentru acest incident bizar, nu se știe, fiindcă au mai trecut prin evenimente bizare.

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

2 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

3 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

3 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

4 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

4 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

5 ore ago

Citeste si: