Categories: Ştiri sănătate

Vladimir Putin NU mai are scăpare! Riscă să fie pedepsit cu moartea prin spânzurare. Ce spune un expert rus

Vladimir Putin NU mai are scăpare! Vladimir Putin nu va ceda ușor. Un analist politic rus spune că liderul de la Kremlin ar putea inversa cursul războiului și să se obțină în cele din urmă victoria ucraineană. „Impunerea „No fly zone”, o lovitură de stat la Moscova, arestarea sa, extrădarea sa în fața unui tribunal internațional. Expertul Andrey Piontkovsky mai spune că „unui astfel de criminal i se va aplica o măsură excepțională – pedeapsa cu moartea prin spânzurare”.

Vladimir Putin NU mai are scăpare! Riscă să fie pedepsit cu moartea prin spânzurare. Ce spune un expert rus

Jurnalistul și analistul politic rus Andrey Piontkovsky consideră că înfrângerea lui Vladimir Putin în războiul împotriva Ucrainei este inevitabilă. Doar că președintele Rusiei nu acceptă acest lucru. În cazul în care Ucraina câștigă războiul cu Rusia, Putin ar putea fi condamnat la pedeapsa cu moartea.

Potrivit expertului Piontkovsky, care a acordat un interviu publicației ucrainene Obozrevatel, Ucraina a obținut deja o victorie majoră, atât din punct de vedere moral, politic dar și militar. Publicistul a explicat că planul lui Putin era un blitzkrieg și o schimbare de regim. Plănuia să-și pună marionetele la putere și să subjuge întreaga Ucraină, iar apoi să o rupă în bucăți. Acum este clar pentru toată lumea că acest plan nu se va realiza niciodată.

Piontkovsky: „Un nebun de la Kremlin nu înțelege acest lucru”

„Cred că acest lucru este clar pentru toată lumea la Moscova, și în Statul Major General, dar problema este că un nebun de la Kremlin nu a înțeles încă acest lucru. Va trebui să îi impunem această idee”, este de părere politologul.

Piontkovski mai spune că este posibil să se inverseze cursul războiului și să se obțină în cele din urmă victoria ucraineană prin privarea Rusiei de avantajul său aerian, adică prin închiderea cerului deasupra Ucrainei.

„Impunerea „No fly zone”, o lovitură de stat la Moscova, arestarea sa, extrădarea sa în fața unui tribunal internațional. Cred că unui astfel de criminal i se va aplica o măsură excepțională – pedeapsa cu moartea prin spânzurare”, mai spune expertul.

De câți ani a avut nevoie Germania pentru a se „spăla” de Hitler?

Politologul rus amintește că germanii au continuat să „spele” imaginea provocată de Hitler timp de cel puțin 70 de ani.

„La fel vor face și rușii, dacă statul rus va supraviețui, pentru că înfrângerea lui Putin este inevitabilă”, a subliniat Piontkovski.

Andrey Piontkovsky este politolog rus, publicist, doctor în fizică și matematică. Este autorul mai multor lucrări pe teme politice, cercetător de frunte la Institutul de Analiză a Sistemelor din cadrul Academiei Ruse de Științe și membru al Uniunii Matematice Americane. De-a lungul timpului, el a condamnat în mod activ regimul lui Putin, din cauza căruia a fost nevoit să părăsească Rusia în 2016. El consideră că „putinismul este deasupra și în stadiul final al capitalismului oligarhic din Rusia”, citează stiridiaspora.ro.

Recent Posts

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

18 minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

47 de minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

o oră ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra