În fiecare an, înainte de Sărbători, toată lumea vrea să slăbească! Specialiştii vorbesc chiar despre “frenezia slăbitului pentru Sărbători”.
Uşor de spus, greu de făcut. O dietă corespunzătoare, exerciţii fizice regulate şi “strategiile de control al stresului” sunt principalele modalităţi de scădere în greutate.
Spercialiştii recomandă dieta vegetariană. Care înglobează multe alimente proaspete cu valoare nutriţională crescută, pentru ca organismul să beneficieze de toti nutrienţii. Astfel, Nutriţioniştii recomandă merele verzi, morcovii, portocalele, legumele la tigaie, frigărui de legume cu roşii, iaurturi, spanac, ţelină cu măr, cereale, alone, migdale, grepfruit, fasole verde cu roşii, salată în cantităţi cât mai mari deoarece conţine vitamina C, ciuperci, broccoli, măsline. Desigur, lista nu se opreşte aici, specialiştii recomandând cât mai multe “combinaţii” de legume şi fructe, mâncate de-a lungul unei zile, şi desigur recomandate celor care pot rezista la un regim “necarnivor”.
Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…
Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…
Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…
Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…
Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…
Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…