Categories: Stil de viaţă

Zodia care are COSMOSUL de partea ei. Orice dorință i se poate împlini în următoarele zile

Din cuprinsul articolului

Mihai Voropchievici vine cu vești pozitive pentru o zodie! Astăzi are parte de cea mai bună zi din viața sa. De partea ta este cosmosul și nimic nu îți va sta în cale.

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Un semn zodiacal beneficiază de noroc din abundență și trebuie să profite din plin de el.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecul este cel cu harta Cosmosului. Cei ce aparțin acestui semn zodiacal au parte de cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Aceștia pot da lovitura, pot avea succes în tot ceea ce-și doresc și chiar și eventualele situații delicate pot fi soluționate. Pentru ei nimic nu poate merge rău.

„Cartea Cosmos pentru Berbec. Deci o săptămână care simbolizează reușită în orice întreprindeți, dar reușita va fi una excepțională și cu un deznodământ fericit al unei situații în care voi sunteți parteneri sau părtași”, spune Mihai Voropchievici.

Zodia care a tras cartea neagră

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Mihai Voropchievici afirmă că o singură zodie a extras cea mai rea carte. Aceasta le va aduce trădări, răni profunde, dar și potențiale conflicte de proporții în următoarea perioadă.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarele zile. Sunt anunțate obligativități pentru anumite zodii și vești neplăcute pentru celelalte.

Potrivit horoscopului realizat de Mihai Voropchievici, Balanța e cea care a tras cea mai proastă carte, adică o carte negativă. Cei născuți în această zodie se vor simți extrem de afectați.

Se vor simți înșelați, lezați, furioși, fapt care poate duce la apariția unui conflict. Este bine totuși să vorbească și să își revendice drepturile, oricare ar fi situația.

„Balanța are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate săptămâna viitoare din cauza unei situații pe care ele o credeau benefică și sunt surprinse și de furie, au orgoliul rănit, clocotesc de nervi și sunt predispuse la dispute.

Dacă nu-și rezolvă această problemă pe care o au în dialogul cu alte terțe persoane, Balanțele, când nu primesc ceea ce au cerut, rup legătura. Deci, atenționare pentru Balanțele care nu sunt mulțumite – și la locul de muncă, și în dragoste”, spune Mihai Voropchievici.

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

20 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică