Categories: Stil de viaţă

Zodia care nu iartă trădarea. Se va răzbuna pe tine de 10 ori mai rău

Din cuprinsul articolului

Trădarea este, pentru majoritatea oamenilor, unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face, însă există totuși persoane care iartă și persoane care nu iartă.

Toate relațiile trec prin faze dificile. Oamenii au defecte și sunt imperfecți și, oricât de mult ar încerca să dea tot ce au mai bun, la un moment dat vor da greș și îi pot răni pe cei pe care îi iubesc cel mai mult.

Când vine vorba de semne zodiacale, există câteva zodii care rareori iartă trădarea.

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care este zodia pe care nu trebuie să o trădezi vreodată, căci se va răzbuna de 10 ori mai rău.

Există câteva zodii cu care este bine să fii extrem de atent atunci când interacționezi, căci pot apărea ușor tensiuni și anumite probleme de comunicare.

Rac

Racii își schimbă dispoziție destul de repede. Și au și acea ‘calitate’ de a nu spune niciodată ce îi deranjează. Deși cele mai multe lucruri pe care le ține în ei sunt probleme familiale, cu greu se exteriorizează.

Dacă te afli în compania unui Rac într-o astfel de pasă, trebuie să ghicești ce e în sufletul lor. Încearcă să îi înșelegi pasa, să îl ajuți să se detașeze de problema pe care o are, să lase în urmă ce îi provoacă depresia sau anxietatea.

Scorpion

Uneori, unii Scorpioni nu vor să fie înțeleși, vor să rămână îmbufnați. Sunt sensibiil, nu acceptă ca altul să le pătrundă în universul lor. Această toană poate fi o armură. Ca să nu fie atacați, atacă ei prin acest mister care îl învăluiei. Încercați cu un Scorpion să vi-l faceți prieten.

Fiți siguri că o să vă sară în ajutor și va dori să vă apere de dușmani. Nu încercați nici măcar în joacă să căutați conflicte cu un Scorpion, pentru că răzbunarea lui este fantastică. Nu trăda un Scorpion pentru că te va trăda de 10 ori.

Pești

Și cu Peștii este complicat, pentru că niciodată nu spun ce gândesc. Sunt deosebit de secretoși. În plus, Peștii sunt o zodie duală – când ai impresia că i-ai prins, alunecă printre degete.

Sunt niște creativi ieșiți din comun, au o multitudine de idei. Prin arta lor știu să câștige dragostea, când vine un Peștișor și se gudură pe lângă tine, sigur are nevoie de ceva. E viclean, dar asta nu înseamnă că nu poți să nu-l înțelegi.

Gemeni

Și Gemenii sunt o zodie duală, deci trec ușor de la o stare la alta. În prezența lor caută să te relaxezi, dacă vrei să se simtă bine. Un Geamăn nu trebuie urât, trebuie înțeles și poți face asta intrând în jocul lui.

Vărsător

Un Vărsător nu-și exprimă emoțiile, sunt inteligenți, dar au și ei ciudățenia lor: când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească, dispare de lângă tine. Și Vărsătorul este un neînțeles.

Drumul unui nativ în destin e foarte greu de înțeles. Nu știi ce cale alege în viață. E greu de anticipat. E omul viitorului, om care explodează, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Recent Posts

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

27 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică