Categories: Ştiri sănătate

Zodia cu cele mai multe calități din horoscop. Numerolog: Nu o șochează nimic și nimeni

Mihai Voropchievici, numerolog, a vorbit despre zodie despre care se spune că are cele mai multe calități din horoscop. Nimeni și nimic nu o poate șoca! Pentru ea, toți oamenii sunt egali.

Fecioara este serioasă, lungă, nasul poate fi lung și osos, foarte bine conturat și de multe ori te poate păcăli, dându-ți senzația că este Săgetător. Buzele sunt drepte sau perfect întinse. Privirea e pe jumătate deschisă, te scanează, te privește. Greu denotă ignoranță sau dezinteres când stă de vorbă cu cineva.

Lângă Fecioară poate sta și președintele țării. Toată lumea e egală în fața ei

Pe chipul unei fecioare nu vei citi surpriza în mod obișnuit ca la alte zodii. Și un cadou, dacă i l-ai făcut, nu se entuziasmează. Spune ”da, mulțumesc, dar nu trebuia”. Nu vezi că fața i se luminează, totul e rece și detașat. Lângă ea poate fi președintele țării sau orice persoană importantă și va rămâne la fel de impasibilă și nederanjată. Deci pe ea nu o șochează nimic și nimeni. Toată lumea e egală în fața ei.

Fecioara comunică mai mult non-verbal și, de multe ori, monosilabic. Pe ea trebuie să o înțelegi, să o privești în ochi și să înțelegi ce vrea. Are niște dorințe, dar e secretoasă.

Farmecul ei e aparte. În rest, e mult mai retrasă când vine vorba de a-și exprima emoțiile” spune numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Cele mai rele soacre ale zodiacului

Tuturor ni s-a întâmplat la un moment dat, să avem un moment tensionat din cauza diferențelor de opinie cu soacrele noastre. Indiferent dacă ne place sau nu, familiile partenerilor noștri devin parte din viața noastră de zi cu zi.

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care sunt cele mai rele soacre ale zodiacului.

TAUR

Curioasă și te întreabă tot. Trebuie să știe tot ce se întâmplă cu familia copiilor ei. Ei nu îi place să fie invitată, vine doar în vizite surprize. Caută mereu nod în papură. Soacrele care fac mare scandal sunt mamele de băieți. Mama taur e chitită pe bani.

SCORPION

Alegerea făcută de copil îi aparține în totalitate copilului ea va găsi mereu puterea să îi dea încredere. Găsește un nod în papură, cât de mic. E conspiraționistă. E cu cotituri mereu. Vrea mereu raportul. Îți dozează iubirea. Cu o astfel de o mamă soacră și cu partenera, ești ca între ciocan și nicovală.

RAC

E întotdeauna caracterizat pentru grija lui pentru familie. Aduce nora pe calea disperării. Vrea să fie centrul universului. O toacă mărunțel. Vrea să știe orice detaliu din viața nurorii. Își sufocă copilul și sunt un pic paranoici. Și racul e atent la bani.

LEU

Tot ce face ea trebuie să ia exemplu nurorile, ea este un exemplu bun de urmat. Nu acceptă ca nurorile să nu îi urmeze sfaturile. Ea trasează sarcini. E atentă la bani și îți face programarea la bani. Leul are felul lui de a intra în sufletul omului. Leii sunt de o posesivitate greu de întâlnit.

BALANȚĂ

E o dramă când i se căsătoresc copiii. Intră în dezechilibru când îi pleacă copilul pentru că nu mai poate controla ce a crescut. Soacra balanță are impresia că e dată la o parte când se căsătorește copilul. Balanța analizează des. Are o gelozie extremă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

4 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

5 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

6 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: